To je to što me zanima!

Overeem dobio Werduma: Neću stati dok Stipi ne uzmem pojas

Alistair Overeem i Fabricio Werdum kompletirali su trilogiju, Nizozemac je slavio na bodove, iako mnogi tvrde da su suci opljačkali Brazilca. Whittaker je novi privremeni prvak srednje kategorije
Vidi originalni članak

Robert Whittaker pobijedio je Yoela Romera jednoglasnom sudačkom odlukom u sjajnoj glavnoj borbi na UFC 213 u Las Vegasu, dok je Alistair Overeem na bodove, po mnogima nezasluženo, slavio protiv Fabricija Werduma te je nakon borbe izazvao Stipu Miočića zaprijetivši da će mu uzeti pojas teške kategorije.

Borba Whittakera i Romera po rasporedu je bila doglavna borba, ali prvakinja Amanda Nunes odustala je od borbe protiv Valentine Ševčenko tri sata prije eventa, nakon što je završila u bolnici tvrdeći kako se ne osjeća dobro, pa su organizatori obavijestili navijače da borbe neće biti čime su Romero i Whittaker završili u glavnim ulogama.

- Liječnici su je pregledali i procijenili da je sve u redu s njom, ali ona se nije htjela boriti. Amanda je rekla da se ne osjeća dobro. Ona i njezin tim su odlučili odustati, liječnici su dali zeleno svjetlo. Pa ne mogu ja natjerati nekoga da se bori - rekao je razočarani Dana White, a borba će se prebaciti na neki od sljedećih UFC evenata.

Whittaker je u fantastičnoj borbi razbio Romera, bio je bolji u svim rundama i slavio je osmi put zaredom u UFC-u. Australac će se za pojas boriti protiv vladara srednje kategorije Michaela Bispinga koji je trenutno ozlijeđen, ali nije propustio ovaj show pa je nakon meča prvo poderao ulaznicu, ušao u oktogon te izvrijeđao Whittakera.

Stipe, ti si sljedeći

Overeem i Werdum ukrstili su rukavice treći put, Niozemac je drugi put dobio Brazilca. Werdum je propustio veliku šansu uzdrmavši Nizozemca u trećoj rundi. Umjesto da ga završi, Brazilac ga je bacio na tlo i omogućio mu da se lakše obrani.

Suci su dali prvu i drugu rundu Overeemu, a treću Werdumu, što su mnogi MMA fanovi dočekali kao pljačku Brazilca usred Vegasa, smatrajući kako je Werdum, ako ništa drugo, bio barem izjednačen s gorostasom iz Nizozemske.

- Izgubio sam od Miočića u borbi za pojas, vratio sam se na posao, radio žestoko i spreman sam za novu borbu za titulu. Werdum je bio nezgodan, ali bolji je pobijedio. Jasno je što je moj sljedeći potez, spreman sam za Stipu kojem ću uzeti pojas - rekao je Overeem, koji je u zadnjoj borbi protiv Miočića doslovno bježao po ringu.

U drugoj borbi glavnog programa, najkrvavijoj borbi večeri, Anthony Pettis i Jim Miller oduševili su navijače. Bivši UFC prvak Miller preživio je tešku Pettisovu artiljeriju, ali je uvjerljivo izgubio na bodove što mu je drugi poraz zaredom u lakoj kategoriji.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • BrunoŽeruk 09.07.2017.

    Overeem moze od Stipe dobit jedino po piksi

  • f14 09.07.2017.

    Donekle dobro za Stipu za što je Werdum ovdje pokraden. Overeem ipak više stilski paše Stipi, te njegova brada jednostavno ne može pojesti Stipine udarce, bit će to još jedno spavanje unutar prve dvije runde maksimala. Werdum je ipak zajebaniji igrač koji posjeduje neka oružja u kojima može doći do pobjede ako bi bio pametan, ali mislim da je njegov zadnji vlak večeras otišao. Btw., čitam sama pljuvanj po Reemu, bježi, sprinta 100m, doping, steroidi. Nemojte previše srat, Overeem jeste bio na svemu, odradio je suspenziju, čist je neko vrijeme i vjerojatno se po drugi puta izborio za title shot, dobio je hrpu odličnih boraca, ima hrpetinu odrađenih borbi što u mma, što u kickboxu te je sigurno jedan od najvećih boraca ikad.

  • kresimir19 09.07.2017.

    Nemas sanse ni protiv stipe a ni protiv filipovica

Komentiraj...
Vidi sve komentare