To je to što me zanima!

Overeem: Iduće godine u Split dovodim Tysona i Holyfielda

Oduševljen sam dvoranom i teretanom Taekwondo kluba Marjan i moram priznati da nisam još vidio da jedan taekwondo klub ima ovakve vrhunske uvjete, kazao je Overeem
Vidi originalni članak

Odavno je poznato da legenda borilačkih sportova Alistair Overeem obožava Split, kamo često navraća ne samo kako bi uživao u ljepotama grada, nego i kako bi se pripremao za nove mečeve. Uglavnom to radi po programima i pod nadzorom kondicijskog stručnjaka Ante Bonačića, koji ga je pripremao u više navrata.

Prilikom posljednjeg dolaska u Split Overeem je navratio i u Taekwondo klub Marjan kako bi iskoristio priliku za oporavak krioterapijom u hladnoj kadi. Tom prigodom bio je impresioniran dvoranom na Lokvama gdje treniraju članovi kluba.

- Oduševljen sam dvoranom i teretanom Taekwondo kluba Marjan i moram priznati da nisam još vidio da jedan taekwondo klub ima ovakve vrhunske uvjete. Iskoristio sam i sam priliku za kupanje u ledenoj kadi jer je svim sportašima ovakav oporavak u ledu prijeko potreban. Ovakvim uvjetima postavili ste Split na svjetsku kartu i sigurno mogu reći da ste sportska prijestolnica Hrvatske.

- Split je grad sportaša i grad vrhunskih sportskih trenera - dodao je Overeem koji je tom prigodom otkrio da će sljedeće godine, u suradnji s Hrvojem Znaorom, u Split dovesti dvojicu legendarnih boksača Mike Tysona i Evandera Holyfielda.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 20.09.2023.

    Tyson vrime je

Komentiraj...
Vidi sve komentare