To je to što me zanima!

'Strah se uvukao u momčad, ovo je izuzetno razočaravajuće'

Promjena trenera PPD Zagrebu nije pomogla da ostvari prvu pobjedu u B skupini Lige prvaka, naprotiv, teško su poraženi u susretu petog kola od RK Celje Pivovarna Laško rezultatom 22-30
Vidi originalni članak

Pod vodstvom Vlade Šole (51), PPD Zagreb je u jučerašnjoj utakmici ponovo teško poražen od Celja s osam golova razlike (22-30).

Iako je prošla tek trećina Lige prvaka, teško da ćemo naše rukometaše vidjeti u osmini finala. 

PPD ZAGREB - CELJE 22-30 Može li lošije od ovog? Celje razbilo Zagreb usred Arene

Nažalost, Šola nije uspio trgnuti ekipu nakon Igora Vorija, napretka nema ni u tragovima te je teško dokučiti što se uopće radilo dva i pol mjeseca nakon ovakve katastrofe u Areni. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zagreb predstavio Vorija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mislim da se strah uvukao u momčad. Nismo napravili pravi prekršaj. Ovo je izuzetno razočaravajuće, ako je u Barci nešto i bilo pozitivno u ovom danas nije bilo ničega. Sigurno nam je izlazak Mandića pokvario planove, ali definitivno će Zagreb morati uložiti puno energije da ovo stanje promijeni na bolje - rekao je Vlado Šola.

Celje je u drugih deset minuta dobilo s 9-2 za 11-7 u 20. minuti. Na sve se još malo ranije ozlijedio Mandić koji se više nije vratio pa ni to malo agresivnosti u obrani više nije bilo. 

- Znali smo što igraju, kako će, nije tu bilo nepoznanica. Ideja mi je bila ono što smo uspjeli u početnih nekoliko minuta. Onda nam je Mandić ispao, nismo napravili pravi prekršaj, Obradović nije odgovorio na očekivanja i dok smo se snašli sve je krenulo po zlu - rekao je.

POJAVILA SE KORONA Cindrić i Barcelona razbili PPD Zagreb pa završili u izolaciji

Zagreb se u drugom poluvremenu raspao, te je momčad Tomaža Ocvirka (45) u nastavku susreta ušla u seriju od 4-0 pobjegavši na velikih 14-20. U 41. minuti, slovenski prvak bio je na sedam golova razlike (15-22), a ubrzo nakon toga na nedostižnih 16-25.

- Dali smo sve od sebe, napravili sve što smo se dogovorili u obrani koja je bila agresivna, koja nas je vratila u utakmicu nakon lošeg starta. Došli smo i do brzog napada i dosita su se momci borili sjajno i zaslužuju sve čestitke. U svakom segmentu su zaslužili ovu pobjedu - zaključio je. 

Iduća utakmica je po rasporedu sljedeći tjedan kada će PPD Zagreb zaigrati protiv HBC Nantesa u gostima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • IvicaLažeta 22.10.2020.

    Dzaba vam treneri kad nema tko igrati

Komentiraj...
Vidi sve komentare