To je to što me zanima!

Ovo je neviđeno: Golove su u 2. HNL slavili simuliranjem seksa!?

Bila je to važna utakmica jer su se stvari mogle 'zakuhati' dva kola prije kraja u borbi za ostanak u 2. HNL, ali Solinjani su uspjeli pobijediti (4-1) te to proslaviti na poseban način
Vidi originalni članak

Vidjeli smo svakakve proslave ove sezone u 2. HNL, ali ovakve nismo vidjeli, rekao je HNTV-ov komentator i voditelj podcasta 'Utakmicu po utakmicu' Ivan Ljubić te tako prokomentirao nevjerojatne proslave golova nogometaša Solina u pobjedi na gostovanju kod Junaka iz Sinja (4:1).

A jedan je igrač bio posebno 'napaljen' na terenu. Bio je to Antonio Repić koji je ušao već u 16. minuti umjesto Karla Vodanovića. Njegova je momčad u tim trenucima gubila 1-0, ali nakon toga su s dva gola preokrenuli susret do poluvremena. Zabio je Valentino Vujinović, a i sam Repić.

POGLEDAJTE VIDEO OD 1:03:59

- Ostaneš paf, nisam znao što reći jer je to tanak led. Bilo je to jednom za sva vremena, Antonio Repić - prokomentirao je Ljubić.

Da, nije ova svakidašnja proslava gola, ali što je - tu je. Repić je bio odlično raspoložen  S obzirom na to da im je mogući poraz protiv Junaka mogao opasno zakuhati situaciju u zadnja dva kola, jasno je da je Repiću, aii i nogometašima Solina svaki gol donio novo olakšanje. 

Pobjedom su otišli na nedostižnih osam bodova razlike jer Hajduk II svakako više neće igrati u 2. HNL iduće sezone i tako riješili pitanje putnika u rang niže. Barem do kad se ne umiješaju licence i odluke trećeligaša.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Andjelica 20.05.2021.

    Odvratno cirkusanti jadnici daleko je to od ponašanja gospode igrača 1967 fuj

  • Susjed iz kvarta 20.05.2021.

    Alka nije jedina uspjesna parada u Sinju 😂

  • Susjed iz kvarta 20.05.2021.

    Make love, not war 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare