To je to što me zanima!

Ovo je Ronaldov nasljednik, a glumi jednako loše kao original

Za 18-godišnjeg Brazilca Viniciusa Juniora kažu da je isti Ronaldo. Već u prvom nastupu za Real, u prijateljskoj utakmici protiv Manchestera, pokazao je djelić glumačkog repertoara
Vidi originalni članak

Vinicius Junior (18) debitirao je za Real Madrid u 2-1 porazu u prijateljskoj utakmici protiv Manchester Uniteda na američkoj turneji.

Brazilski tinejdžer za kojeg je Real još prije dvije godine platio 46 milijuna eura Flamengu, ali je morao čekati da bude punoljetan kako bi prešao u 'kraljevski klub', označen je kao Ronaldov nasljednik u klubu.

I stvarno, kad pogledate njegove poteze, odmah se vidi da se radi o klasi.

Već u prvoj utakmici Vinicius je pokazao da ima i glumački DNK igrača koji je obilježio Realovu povijest. Cristiano Ronaldo oborio je masu rekorda, nazabijao se prekrasnih golova, ali imao je i puno situacija u kojima je smiješnim simuliranjem iznuđivao faulove i izazivao podsmijeh nogometne javnosti.

U svom prvom nastupu Vinicius Junior imao je jedan takav potez, kad je pao kao kruška. Igrači Uniteda nisu mogli vjerovati da je sudac nasjeo na ovo.

Da postigne i pola onoga što je u Realu napravio Ronaldo, Vinicius bi vjerojatno bio presretan, kao i Real koji ga je platio 46 milijuna, ako ništa drugo, barem je već u debiju pokazao da je po simuliranju dostojan Cristianov nasljednik.

 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Dr.Gonzo. 02.08.2018.

    Ovaj se baca na prijateljskoj tekmi .... to nije ni Neymar radio, a kamoli Ronaldo .

  • user_432191 01.08.2018.

    Godišnji gotov haha

  • lopovi od 1902 01.08.2018.

    Samo je jedan dr.divenaldo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare