To je to što me zanima!

'Ovo je sramota! Naša igra je vic, trebamo biti 10 puta bolji'

Prije stanke nismo igrali dobro, ali smo barem pobjeđivali. Sad uopće nemamo igru, ne stvaramo šanse. Imamo priliku ući u Ligu prvaka, a mi igramo ovako! Sramota!, govorio je Jradi
Vidi originalni članak

Cijela igra ne radi. Ne štima. Stižemo u zadnju trećinu, no fali nam realizacije, nismo opasni ispred gola. Trenutačno smo kao vic, rekao je Bassel Jradi nakon poraza od Osijeka 0-1 i nadodao:

NOVI PORAZ TUDORA Novi kiks Hajduka! Osječani slavili na Poljudu, junak Bočkaj

- Ovo je sramota. Ne bojim se nikoga, ja osobno, nije da zato ne možemo zabiti i da blokiramo, ali ovo je vic.

- Nikad nije gotovo, borit ćemo se, ali ako želimo nešto napraviti, trebamo napraviti deset puta više nego danas.

- Znali smo da će nas Hajduk pritisnuti u prvom dijelu, ali dobro smo se obranili, zabili taj gol, i uzeli tri boda - rekao je Bočkaj  pa nastavio:

- Nismo se došli braniti, ali kad smo zabili u 15. minuti tako je išao tijek utakmice. Hajduk je igrao svoju igru, nemam što reći za njih, nas samo zanima naša igra, tri boda smo osvojili i zadovoljni smo. Borimo se za sam vrh, pobjegli smo par bodova, ali to nam ne daje za pravo da se sad opustimo ili da izgubimo neku utakmicu.

POGLEDAJTE VIDEO Kakav gol Bočkaja! Ubačajem prevario cijeli Hajduk i golmana

Idi na 24sata

Komentari 39

  • KONTRA SVIH 06.07.2020.

    Imali ste dobrog trenera, šta vam je trebao Tudor. Od kada on vodi ekipu igra se raspala. Čovjek očito nije dovoljno dobar za HNL. Vratite Burića ako ne želite ispasti u 2. HNL. Ove gopdine vam je zagarantirano 5. mjesto.

  • PredragKišurek 06.07.2020.

    Ma ne dobri ste u kukaju suci su krivi promijenite više politiku kluba i ne sramotiti se više.

  • 06.07.2020.

    Pa ova momčad nebi prošla u kvalifikacijama za prvu HNL da mora igrati,o kakvoj Vi Europi pričate,pa ovo je uopće sramota ići prezentirati negdje,ovo što Hajduk igra je čista nula.

Komentiraj...
Vidi sve komentare