Obavijesti

Sport

Komentari 140

Novi kiks Hajduka! Osječani slavili na Poljudu, junak Bočkaj

Novi kiks Hajduka! Osječani slavili na Poljudu, junak Bočkaj
3

Hajduk je rano ostao bez ozlijeđenog Ismajlija, Bočkaj iz 'slobodnjaka' iznenadio Posavca, a Tahiraj zbog kartona propušta veliki derbi s Dinamom. Jesu li Splićani ispali iz borbe za Ligu prvaka?

Osijek je u dvoboju 33. kola stigao do velike, ali potpuno zaslužene pobjede (1-0) na Poljudu, tako nastavio borbu za Ligu prvaka. Splićani su još jednom razočarali, na koncu i dobro prošli jer je Osijek mogao stići i do uvjerljivije pobjede. Jedini gol na utakmici postigao je Petar Bočkaj koji je u 15. minuti iz slobodnog udarca iznenadio Posavca, ali i sve na tribinama.

Nogometaši Ivice Kuleševića bili su bolji suparnik, imali puno više ozbiljnijih prigoda, ali i raspoloženih pojedinaca. Oduševio je junak Petar Bočkaj, uvjerljiva je bila stoperska linija Majstorović - Lončar, bekovi (Talys i Igor Silva) prilično raspoloženi. Mirko Marić radio je velike probleme domaćim stoperima, a vezna linija (Pilj i Žaper) mirno kontrolirala sredinu terena.

Splićani nastavljaju crni niz, bio je ovo sedmi poraz Igora Tudora na klupi Hajduka. Novim kiksom bijeli bi mogli ispasti iz utrke za Ligu prvaka, Hajduku sada za drugo mjesto na ljestvici treba 'pravo čudo'. A već u sljedećem kolu čeka ih gostovanje u Maksmiru gdje će Tudor zaigrati bez kartoniranog Tahiraja, a vjerojatno i ozlijeđenog Ismajlija koji je već u 15. minuti napustio teren.

Hajduk je još jednom pružio blijedu predstavu, a jedinu pravu prigodu domaći su nogometaši imali krajem prvog dijela kada je Brnić ubacio s desne strane, a Eduok glavom pogodio vratnicu. Sve ostalo bilo je u znaku razigranih Osječana koji su u sedam 'post-korona' kola stigli do čak 17 bodova. I tu ne misle stati...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
HNL 18.55 , Poljud, Split
Hajduk
0 : 1
Osijek
Bočkaj 15'
Sortiranje događaja
90

Gotova je utakmica na Poljudu, Hajduk - Osijek 0-1.

90

Još jedna zamjena u Osijeku, izlazi Bočkaj, ulazi Caimacov.

89

Opet mijenjaju Osječani, Guti mijenja Ndockyta.

86

Bassel Jradi je lijepim solo-prodorom promiješao gostujuću obranu i izborio se za udarac, no Žaper je blokirao njegov pokušaj.

81

Još promjena u Hajduku; Dolček i Kreković zamijenili su Brnića i Eduoka.

Komentari 140