To je to što me zanima!

Ovo još nismo vidjeli u HNL-u! Osječanima je poništen gol, nitko nije znao zbog čega...

Sudac Jakov Titlić postupio je u skladu s pravilima. Iako se činilo da je gol regularan, u slučaju da netko zviždi s tribina i ometa igru, igra se automatski zaustavlja i nastavlja spuštanjem lopte
Vidi originalni članak

Osijek je u 13. kolu HNL-a pobijedio Istru 3-1, ali pobjeda je mogla biti i uvjerljivija. Domaćinima je poništen ispravan gol u 68. minuti, a nikome nije bilo jasno zašto.

Bukvić je ubacio iz kornera, igrač Istre i Osijeka pali su nakon duela, a u tome trenutku se začula zviždaljka. Stali su svi igrači, mislili su da je sudac Jakov Titlić svirao nešto, ali nije to bio on, nego netko s tribina!

OSIJEK - ISTRA 3-1 Zekićev Osijek je stopostotan! Jugović s tri gola srušio Istru

Dok su se svi zbunjeno pogledavali, Jugović je uzeo loptu, ubacio u peterac, a tamo je bio Duarte koji je loptu pospremio u mrežu. 

Gol je prvo bio priznat. Dok su domaći slavili, igrači Istre su okružili suca i tražili da poništi gol. Titlić je dvije minute razgovarao s četvrtim sucem, kao da ni sam nije znao što napraviti pa je na koncu poništio gol. 

IDU NA MAKSIMIR Lokosi na Dinamo bez dvojice, Marićev stoti nastup! Čabraja: Nema većeg motiva od Dinama

- Molimo navijače da ne koriste zviždaljke - oglasio se spiker u tim trenucima.

Sudac je zbunio sve jer je prvo priznao gol, ali postupio je u skladu s pravilima. U slučaju da netko zviždi s tribina i ometa igru, igra se zaustavlja i nastavlja spuštanjem lopte. To se na kraju i dogodilo, samo što je ovaj put gol poništen. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Neprilagodjen 28.10.2023.

    Kaj lupetate, kakvi ste to navijači sportaši....Jel vam je lijepo objašnjeno nogometno pravilo ak netko iz publike zafučka...

  • IP MAN 28.10.2023.

    Ali samo da se zna da sam i ja da sudac nije terebao poništit gol. Čestitke Osijeku na 3 boda

  • 28.10.2023.

    Lipo je vidit Hajduka na prvom mistu a dinama na cetvrtom

Komentiraj...
Vidi sve komentare