To je to što me zanima!

"Ovo s golmanom-igračem je antipropaganda našeg sporta"

Pokušat ćemo iznenaditi Ruse. Ali ovo što rade Kazahstanci s golmanom-igračem. Pa tko bi gledao futsal da svi tako igraju? kaže izbornik Hrvatske Mato Stanković
Vidi originalni članak

Hrvatska je doživjela težak poraz na startu Europskog prvenstva u futsalu u beogradskoj Areni. Kazahstanci su slavili 4-2, osigurali su četvrtfinale, ali i s pobjedom od dva gola prednosti "natjerali" Rusiju da igra s punim gasom protiv nas.

Mini-Vatreni mogu proći u četvrtfinale samo ako pobijede Ruse s dva gola prednosti. Ako će igrati kao protiv Kazahstana, bit će to nemoguća misija.

- Prijelomni trenuci bili su u 6. i 7. minuti. Suđenje ne smijem komentirati. U jednom trenutku raspali smo se u drugom dijelu. Nismo dobro stajali na terenu i momčad poput Kazahstana je to iskoristila - rekao je izbornik Hrvatske Mato Stanković.

Hrvatskoj je puno problema radio sjajni Brazilac na golu Kazahstana. Higuita je najbolji golman-igrač na svijetu, a Kazahstanci su nam s njim u polju zabili jedan gol.

Ta se taktika nije svidjela beogradskoj publici koja je u nekoliko navrata zviždala dok su Kazahstanci držali loptu i čekali da naši izađu na njih, a oni onda vrate golmanu i onda s njom okolo do slobodnog igrača.

Taktika se nije svidjela ni hrvatskom izborniku.

- Način igre Kazahstana je antipropaganda našeg sporta. Kada bi svi tako igrali s golmanom-igračem, nitko ne bi gledao futsal - rekao je Stanković .

Hrvatskoj u nedjelju u 18.30 treba pobjeda s dva gola razlike.

- Pokušat ćemo iznenaditi Rusiju. Proteklih godina igrali smo s najboljima i neriješeno i pobjeđivali ih, tako da se nećemo predati - dodao je izbornik .

Idi na 24sata

Komentari 64

  • johnny guitar 06.02.2016.

    a o igracima da ne govorim,prodali bi se kao juda za skude,moralni otpad,otpad s velikog nogometa

  • johnny guitar 06.02.2016.

    Dokazalo se opet da je Mato 'veliki' trener,sablonska igra(italija,spanjolska,brazil i sl.)moze se 'prepisati' i izigravati velikog strucnjaka,treba unijeti i nesto svoje,mato sjedni 1

  • --- DAVOR --- 06.02.2016.

    Ovo je debilno pošto nismo igrali protiv Kazahstana nego Brazila u biti i trebalo bi se zabranit ovo ko i u velikom nogometu da igra di kome padne na pamet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare