Obavijesti

Sport

Komentari 119

Hrvatskoj pljesak u Srbiji, ali i četiri komada od Kazahstana...

Hrvatskoj pljesak u Srbiji, ali i četiri komada od Kazahstana...
5

Hrvatska futsal reprezentacija izgubila je od Kazahstana 4-2 na Euru u Beogradu. Za prolazak u četvrtfinale treba nam pobjeda protiv Rusije s dva gola prednosti...

VIDEO

Znali smo kako će Kazahstanci igrati protiv nas, znali smo i za njihov golmana-igrača, čudesnog Higuitu, ali nije pomoglo. Hrvatska je izgubila na startu Europskog futsal prvenstva u Beogradu od Kazahstana 4-2 i čeka nas teška zadaća u nedjelju.

Zapravo, nije moglo gore. Kazahstan je dobio s dva gola razlike zbog čega ni Rusi nisu sigurni u četvrtfinale pa će protiv nas u posljednjem kolu igrati punom snagom.

VIDEO

Dobar start pa "spavanac"

Nakon dobrog starta u utakmicu, Kazahstanci su zabili iz prvog pravog napada u sedmoj miniti. Samo minutu kasnije Matošević je izjednačio uz dosta sreće. No 15 sekundi nakon njegovog gola Sulejmenov se prošetao kroz našu obranu i zabio za 2-1. Hrvatska je u tri navrata imala jedan na jedan protiv Brazilca na golu Kazahstana, ali čudesni Higuita stvarao nam je probleme u polju, ali i na golu.

Upravo je Higuita , najbolji golman-igrač na svijetu, počeo akciju za treći gol Kazahstana. Izigrali su nas i održali nam lekciju iz futsala za 3-1.

Stanković je u drugom poluvremenu krenuo na sve ili ništa. Igrali smo s golmanom-igračem, ali umjesto da se približimo, primili smo novi gol. Nadu u preokret donio je Suton koji je zabio nakon naše sjajne akcije s golmanom-igračem. No to je bila i jedina naša svijetla točka na ovoj utakmici. Bilo je prekasno za nekakav preokret.

- Nismo dobro stajali na terenu u drugom poluvremenu i momčad poput Kazahstana je to iskoristila. Mirno su priveli utakmicu kraju - rekao je hrvatski izbornik Mato Stanković.

Kazahstanci su slavili 4-2 i sigurni su putnici u četvrtfinale. Hrvatskoj ostaje nedjelja i 18.30 sati. Utakmica protiv Rusije. Moramo dobiti aktualne europske viceprvake s dva gola razlike ako želimo s Kazahstancima u četvrtfinale.

To će biti teška zadaća...

Zvižduci za Kazahstance

Beogradska Arena u nekoliko je navrata zviždala kad su Kazahstanci držali loptu i čekali da ih naši napadnu. Može se nekome sa strane ova taktika Kazahstanaca s golmanom-igračem činiti pomalo nesportska, ali ništa nesportskom nema u tom načinu igre. Jednostavno koriste ono što imaju, a imaju najboljeg golmana-igrača na svijetu.

U Areni je bila i manja skupina hrvatskih navijača, a sve je prošlo bez najmanjeg incidenta. Hrvatski igrači dobili su aplauz beogradske publike kod predstavljanja.

Euro futsal, 1. kolo:

  • Hrvatska - Kazahstan 2-4 (Matošević 7, Suton 33 / Douglas 6, Sulejmenov 7, Zhamankulov 17, 27)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe