To je to što me zanima!

Ovo se pamti vječno: Navijači Ajaxa se oprostili od De Jonga

Frenkie de Jong nakon sjajne sezone napušta Ajax i odlazi u Barcelonu. Nakon posljednje domaće utakmice navijači su mu ispred stadiona priredili veličanstveni oproštaj
Vidi originalni članak

Frenkie de Jong je u nedjelju odigrao posljednju utakmicu pred domaćim navijačima u dresu Ajaxa. Mlada zvijezda nakon čudesne sezone Nizozemaca napušta klub. Barcelona ga je kupila za 75 milijuna eura.

Igrao je Ajax ove sezone polufinale Lige prvaka, osvojio Nizozemski Kup, a u zadnjem kolu još samo moraju potvrditi naslov prvaka jer ispred drugog PSV-a imaju 15 golova bolju gol-razliku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oproštaj na Johan Cruijff Areni je bio veličanstven. Slavilo se na terenu nakon nedjeljne pobjede nad Utrechtom, a slavlje se nastavilo ispred stadiona gdje su najvjerniji navijači još jednom dočekali svoje junake. Jedan po jedan su pred njih izlazili igrači Ajaxa, a atmosfera je planula kada se pojavio Frenkie koji je u nedjelju proslavio 22. rođendan.

Uz njega je bila i djevojka Mikky Kiemeney koja nije mogla vjerovati čemu svjedoči.

- Koji k***c?! - bila je njezina prva reakcija, a ubrzo je krenula snimati kako njezin dečko pjeva zajedno s ultrasima. Najprije se orilo "Frenkie, Frenki, Frenkie de Jong", a onda je on poveo navijačku pjesmu Ajaxa. Kakva atmosfera! Ma za pamćenje...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 13.05.2019.

    bojim se da ce ajax ponovit više polufinale i biti blizu finalu šteta,sad ce svi grači otići

  • adam81 13.05.2019.

    Za njega je Rakitiiiiiiiiiić izmislio loptu

  • Firefox_1 13.05.2019.

    To je Ajax, tu ne igraju pusti milijuni, tu se igra nogomet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare