To je to što me zanima!

Owen: Newcastle me lagao i izdao, a navijače je obmanuo

Klub će uvijek slagati kako bi sebe stavio u položaj žrtve, a igrača na "stup srama". Godinama mi se to podmeće, ali sve će jednog dana biti jasnije, napisao je Owen
Vidi originalni članak

Engleski nogometaš Michael Owen (33), koji na kraju sezone odlazi u mirovinu, odogovorio je putem svog Twitter-profila svim navijačima Newcastlea koji ga i dan danas vrijeđaju zbog odlaska iz kluba 2009. godine...

Naime, Owen je te godine, kada je Newcastle po prvi puta ispao iz premierligaškog društva od ulaska u isto 1993. godine, napustio klub bez odštete, a na ljeto potpisao za Manchester United. Mnogi navijači zamjeraju mu taj potez, vjerujući da je to napravio jer nije želio igrati u nižoj ligi. No, Owen tvrdi da tome nije tako.

"Navijači Newcastlea, koji mi šaljete uvredljive poruke zbog odlaska iz kluba nakon ispadanja u niži rang natjecanja, klub vas je obmanuo. Iako tvrdi da sam odbio produljiti ugovor, meni isti nije niti ponuđen. Vidio sam to već milijun puta. Klub će uvijek slagati kako bi sebe stavio u položaj žrtve, a igrača na "stup srama". Godinama mi se to podmeće, ali sve će jednog dana biti jasnije", napisao je Owen.

Owen je 2005. godine iz Real Madrida, u kojem je proveo svega jednu sezonu, stigao u Newcastle, za koji je nastupio u 71 utakmici, te bio strijelac u 26 navrata. Od 2009. godine Owen je u Premierligi upisao još svega šest golova.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • spacecadet21 24.03.2013.

    Baš mi je drago što su ga izdali, nek i on sam vidi kako je to. Mogao si ostat i biti legenda, ali odlučio se na izdaju. Tebe i Torresa ću mrziti do kraja svog života.

  • svraka 24.03.2013.

    Owen laže!

  • IvanFcb 24.03.2013.

    Owen: Newcastle me lagao i izdao, a navijače je obmanuo-ispravno je Newcastle mi je lagao

Komentiraj...
Vidi sve komentare