To je to što me zanima!

Özil: Plaćat ću Gunnersaurusa dok god sam igrač Arsenala...

Arsenal je jučer dao otkaz dugogodišnjoj maskoti kluba jer ga ne žele plaćati bez razloga, a njihov veznjak Özil je potom objavio da će ga on plaćati, kad to već Arsenal ne želi
Vidi originalni članak

Nedavno objavljena vijest o otkazu Arsenalovoj maskoti Gunnersaurusu na kraju je dobila sretni epilog. Veznjak londonske momčadi, Mesut Özil objavio je na društvenim mrežama kako će preuzeti na sebe plaćanje maskote sve dok je igrač Arsenala.

"GUNNERSAURUS" Najluđa priča prijelaznog roka: Arsenal otpustio maskotu nakon 27 godina pa je 'dovela' Sevilla

- Bio sam jako tužan jer je Jerry Quy poznatiji kao Gunnersaurus, koji je dio ovog kluba više od 27 godina, dobio otkaz. Spreman sam da u ime Arsenala isplaćujem njegovu plaću sve dok sam igrač Arsenala za našeg velikog zelenog momka", napisao je Őzil.

DEBAKL NA OLD TRAFFORDU Solskjaer leti s klupe? Spursi utrpali Unitedu šest komada!

Arsenal je prethodno objavio da će dati otkaz Gunnersaurusu što su navijači 'topnika' dočekali 'na nož'. Navijači nisu mogli vjerovati da klub daje otkaz Gunnersaurusu, a Özil, kojeg plaćaju 350 tisuća funti tjedno, nije u planovima Mikela Artete.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • griezmann 06.10.2020.

    Aj neke koristi barem od ozila u tom arsenalu...

  • NIKE 06.10.2020.

    Kako taj kapitalizam postaje bljutavo okrutan. Jedna maskota od par desetaka tisuća eura godišnje predstavlja nenadoknadiv novac, dok jedna tjedna Ozilova plaća nije problem. Ono stvarno ide polako u krasni k*.

Komentiraj...
Vidi sve komentare