To je to što me zanima!

Ozlijedio se i Willian: Njemačku propušta i Neymarova zamjena

Willian je trebao dobiti veliku priliku, kakvu nije imao na prvenstvu, ali ozljeda će ga u tome spriječiti. Scolari će morati naći nova rješenja za polufinalnu utakmicu...
Vidi originalni članak

Brazilcima kao da se vraća to što su uz mnogo sreće i raznih poguranaca došli do polufinala Svjetskog nogometnog prvenstva pa brojimo nesreću za nesrećom u njihovim redovima svakog dana.

Već na početku prvenstva izborniku Luizu Felipeu Scolariju smrtno je stradao nećak, kojem je potom otišao na sprovod. Zatim se dogodila teška ozljeda Neymara, a nakon Kolumbije je Marcelo saznao da mu je umro djed pa se uputio sastati s najbližima i propustit će nekoliko treninga.

A da stvar bude dodatno loša, ozlijedio se i Willian , koji bi trebao mijenjati Neymara u dva nadolazeća i posljednja susreta prvenstva. Do 8. srpnja i utakmice s Njemačkom, Scolari će morati naći potrebna rješenja za situaciju.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Sir Alan B'Stard 07.07.2014.

    kako bih volio da ih njemačka razvali s petardom... a kao dodatan plus, volio bih da nizozemci izbace argentinu i da im onda u utakmici za 3. mjesto i argentina uvali petardu. jooooj kako bi to lijepo sjelo.

  • marijaterezija2 06.07.2014.

    Ipak Brazil ima previše problema, Njemačka će pobjediti

  • Mark 1 06.07.2014.

    Totalno je glupo i nemoralno pripisivati osobne tragedije kao "stvari koje se vraćaju" za korupciju, bezobraznost i lošu igru. Naravno, prema igri nisu zaslužili ni proći osminu finala, mrzim i ide mi na jetra to uopće da jesu, sa obzirom na kakav način i sve, ali samo kreten ili jednostavno budala može im nabijati vlastite osobne tragedije kao dio "karme".

Komentiraj...
Vidi sve komentare