To je to što me zanima!

Obregon je nezaustavljiv! Zabio za 3. pobjedu Varaždina u nizu

. Minimalnom pobjedom pobjegao je Varaždin "fenjerašu" Interu pet kola prije kraja na 10 bodova prednosti, dok od Istre 1961, koja drži deveto mjesto koje vodi u doigravanje, sada ima četiri boda viška
Vidi originalni članak

U derbiju začelja Prve HNL Varaždin je pobijedio Inter s 1-0 osvojivši važne bodove u borbi za prvoligaški spas, dok je Inter nakon desetog uzastopnog poraza korak do ispadanja.

POGLEDAJTE VIDEO: Samir Toplak nakon pobjede na Poljudu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon pobjeda nad Hajdukom i Istrom 1961 Varaždinu se pružila prilika pobjedom protiv Intera praktički osigurati ostanak u ligi. I uspio je domaćin u tome. Minimalnom pobjedom pobjegao je "fenjerašu" Interu pet kola prije kraja na 10 bodova prednosti, dok od Istre 1961, koja drži deveto mjesto koje vodi u doigravanje, sada ima četiri boda viška.

UZLET DEBITANATA Toplakov 'barokni preporod' u Varaždinu: Korona nam je bila spas, dobio sam prave fajtere

Domaćin je poveo u 33. minuti nakon lijepe akcije koju je pogotkom okrunio Jorge Obregon. U kazneni prostor odlično je ubacio Petar Mamić, a kolumbijski napadač sjajno između Interovih stopera zabio za 1-0. Do kraja poluvremena Varaždin je bio agresivniji i aktivniji međutim ostalo je 1-0.

U drugom dijelu Inter je zaigrao otvorenije, ali nije uspio ozbiljnije ugroziti domaća vrata. Za Varaždin je najbolju priliku u nastavku ponovo imao Obregon koji je u 80. minuti promašio gol u situaciji kada je Matković već bio svladan.

U petak će snage odmjeriti Rijeka i Gorica te Hajduk i Slaven Belupo, a u subotu igraju Dinamo i Osijek.

ISTRA - LOKOMOTIVA 1-1 Srušili Dinamo pa Hajduk, ali ne i Istru: Grbić spašavao bod Lokomotivi s igračem manje

Na ljestvici vodi Dinamo s nedostižna 72 boda, Lokomotiva je druga s 54 boda Osijek je treći s 52 boda koliko ima i Rijeka. Hajduk je na petoj poziciji s 51 bodom.

Varaždin je osmi s 27 bodova, Istra 1961 je ostala na devetoj poziciji s 23 boda, dok je Inter posljednji sa 17 bodova. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kicovz 25.06.2020.

    Obregon je pun pogotak, tu i tam malo pre hektičan(kao i mladi posavec) ali pravi posel uprave da su ga doveli, bravo varazdin

Komentiraj...
Vidi sve komentare