To je to što me zanima!

Pa, što im ovo treba?! Barci su poklonili tragikomične penale...

AKO SU OVO PENALI... Dakle, Barcelona gubi od Eibara pola sata prije kraja i onda sudac Hernandez odluči oslikati utakmicu po svome. Sudio je dva komična penala. Ovo je antireklama nogometu
Vidi originalni članak

Zamislite da ste sasvim solidan nogometaš koji igra u stabilnom klubu kakav je španjolski Eibar. Imate mirnu sezonu, a za kraj, gostujete kod Barcelone i igrate rasterećeno. 

Pokažete što znate, naravno, jasno je da ste slabiji od protivnika, ali svejedno - imate pozitivan rezultat na račun svoje vještine oko pola sata prije kraja.

I, onda se ukaže majstor Hernandez, glavni sudac utakmice. Pri 2-2 u 73. minuti, uspio je svirati OVO. Alba je pao sam od sebe, ali Messi je to promašio. Pravda je zadovoljena.

VIDEO

Tri minute poslije, Neymar pada u šesnastercu i Hernandez ponovno pokazuje na bijelu točku. Pritom, drugi žuti karton zaradio je Capa, a Messi ovaj put nije kiksao.

Svejedno, Barceloni je ovo sve bilo nedovoljno za naslov prvaka, budući da je Real slomio Malagu na Rosaledi.

Ali, penal Neymara... Zar stvarno? Kome ovo treba?

VIDEO

 

Idi na 24sata

Komentari 188

  • dkoor 22.05.2017.

    Sto se vi neki cudite ovome kao pura dreku..? Pa tko god gleda Primeru a nije zaslijepljen, shvaca da se ovakve stvari dogadaju jaaako dugo... dugo vremena nisam pratio Primeru pa prosle godine pogledam po jednu utakmicu Barcelone i Reala protiv "malih" klubova... ista stvar, smijesni penali i navlacenje za "velike". Dakle svaka cast vama koji kao navijate za takve... mozda jednom budu uveli nekakvo postenije sudenje, a onda ce i takvi koji su doslovno ulozili milijarde poceti ispadati od sirotinje zato sto ne igraju vrece novaca nego igraci od krvi i mesa.

  • 22.05.2017.

    Pa koliko puta još? Ova Barcelona je već odavno postala smiješna.....

  • user_432191 22.05.2017.

    Ma samo se real gura ovo su laži hahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare