To je to što me zanima!

Pa ti guraj suca: Ribery dobio čak tri utakmice suspenzije...

Ribery je nakon utakmice, dok su suci odlazili s travnjaka, došao do Passerija i počeo mu prigovarati te se drznuo još i dvaput ga odgurnuti. Za to je nagrađen crvenim kartonom u tunelu
Vidi originalni članak

Franck Ribery "hladit" će se čak tri utakmice! Epilog je to "scene" kojui je napravio u nedjelju u domaćem porazu Fiorentine od Lazija (1-2).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Francuz, koji je iz igre izašao u 75. minuti, nakon utakmice svoje je ogorčenje suđenjem iskazao bliskim kontaktom s pomoćnim sucem Matteom Passerijem koji nije vidio prekršaj koji je prethodio pobjedničkom golu Immobilea u 89. minuti.

TEŠKO PODNIO PORAZ Vlasnik Fiorentine o Riberyju: Pogriješio je, čekamo kaznu...

Ribery je, stoga, nakon utakmice, dok su suci odlazili s travnjaka, došao do Passerija i počeo mu prigovarati te se drznuo još i dvaput ga odgurnuti. Za to je nagrađen crvenim kartonom u tunelu. I sada s tri utakmice suspenzije zbog koje neće igrati protiv Sassuola, Parme i Cagliarija.

- Bio je pomalo nervozan i pogriješio je iako je imao razloga za biti ljut - rekao je za Radio Anch'io Sport Rocco Commissom, vlasnik Fiorentine.

Ribery je uputio ispriku, ali nije previše pomogla.

- Ispričavam se suigračima, treneru, navijačima te Passeriju. Bio sam nervozan i nadam se da će on to razumjeti - napisao je bivši igrač Bayerna koji je ove sezone odigrao devet utakmica i postigao dva gola.

Disciplinska komisija Serije A je u obrazloženju kazne objavila kako je Riberyjevo ponašanje "ozbiljno pokazivanje nedostatka poštovanja prema sucima".

Idi na 24sata

Komentari 20

  • arow 29.10.2019.

    Malo je dobio

  • 28.10.2019.

    Meni je ovaj Ribery tako lip i zgodan da mi se povraca....ali nisu to sve njegove kvalitete! Covik ima ukusa u oblacenju da bi mu zavidija i sam AL Capone!

  • jopet_1 28.10.2019.

    Bome su ih oštetili, bio je faul

Komentiraj...
Vidi sve komentare