To je to što me zanima!

Pa ti opet divljaj: Kyrgios dobio rekordnu kaznu za novi ispad

Ova mu kazna, njegova rekordna, čini oko polovice ukupnog iznosa koji je platio zbog svog ponašanja (više od 200 tisuća dolara). ATP je najavio da neće stati na njoj, već razmatra i ostale korake
Vidi originalni članak

Australski tenisač Nick Kyrgios kažnjen je sa 113.000 američkih dolara zbog svojeg posljednjeg ispada kada je tijekom susreta 2. kola na ATP turniru u Cincinnatiju protiv Rusa Karena Hačanova iskazao krajnje nepoštivanje glavnog suca.

Nakon što je izgubio drugi set, Kyrgios rekao je sucu Fergusu Murphyju da ide na WC. Sudac mu nije dopustio, ali ga je Australac ignorirao i napustio je teren uzevši sa sobom dva reketa. Na snimci se vidjelo kako je ušao u hodnik svlačionice razbijajući rekete, a onda se okrenuo i vratio na teren. Poslije tog, cijelo se vrijeme, dok je bio na terenu, žalio i svađao sa sucem, a po završetku meča ga i opsovao te se nije rukovao s njim.

ON I DALJE PO SVOME Kyrgios u elementu: Psovao je i pljuvao prema sucu, razbijao...

Kyrgios, 27. tenisač svijeta, u više je navrata kažnjen novčano zbog svog nesportskog ponašanja, a u svibnju je diskvalificiran s turnira u Rimu jer je u napadu bijesa bacio stolac na terenu.

Ova mu kazna, njegova rekordna, čini oko polovice ukupnog iznosa koji je platio zbog svog ponašanja (više od 200 tisuća dolara). ATP je najavio da neće stati na njoj, već razmatra i ostale korake.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • DraženČičak-GTi 16.08.2019.

    Suspenziju 12mj i tocka.

  • nogometas05 16.08.2019.

    Ne kuzim zasto ga nije pustio na wc, lijepo u pravilima pise da se toilet break dozvoljava u pravilu uvijek na change over i na set over, iznimno između toga ako je neodgodiva potreba za wc...a sve ostale kyrgiosove performanse ne podrzavam...

  • 15.08.2019.

    Ide na wc i ponese dva reketa hehe baš je lik...zbog takvih možda i počnem pratiti tu dosadu od sporta..

Komentiraj...
Vidi sve komentare