To je to što me zanima!

Pa to su 'marsovci': Talijani se dive tandemu Mandžukić - CR

Mario i Cristiano se sjajno razumiju na terenu. Mandžo krene s krila pa ulazi unutra, a Ronaldo se izvuče i onda dobijemo onakav prvi gol Juventusa kada je Portugalac slomio Hysaja, pišu Talijani
Vidi originalni članak

Gazzetta dello Sport je Marija Mandžukića proglasila igračem utakmice u derbiju Juventusa i Napolija. Prvake Italije od jučer nazivaju 'Marsovcima' jer su za konkurenciju ipak prejaki. 

MARIO DONIO POBJEDU Kakav tandem! Mandžo zabio dva Napoliju, CR oba namjestio

Potvrdili su to pobjedom u Torinu protiv viceprvaka 3-1, dva gola zabio je Mandžukić, a kod sva tri gola Juvea kumovao je Portugalac koji u dresu novoga kluba u sedam utakmcia ima tri gola i četiri asistencije, a pet puta su ga proglašavali igračem utakmice.

Između Ronalda i Manžde vlada prava kemija.

- Mario i Cristiano se sjajno razumiju na terenu. Mandžo krene s krila pa ulazi unutra, a Ronaldo se izvuče i onda dobijemo onakav prvi gol Juventusa kada je Portugalac slomio Elseida Hysaja i savršeno ubacio za usamljenog Marija, koji je zbunio obranu Napolija i zabio glavom. Kod drugog gola je Hrvat sjajno pratio akciju i šut Ronalda, nakon čega je bez problema okrenuo rezultat. Još jedna velika večer Juventusa, koji je ostvario sve pobjede u svim natjecanjima do sada, što se nije dogodilo 88 godina.

O Mandžukiću pišu, naravno, u superlativima.

- Jedan je od najvažnijih igrača Allegrija, povjerenje mu vrati golovima, borbom i asistencijama - piše u tekstu koji se nastavlja:

- Još jedna fantastična predstava Mandžukića, koji je s dva gola okrenuo stvari protiv Napolija. Hrvatski napadač jedan je od najvažnijih igrača Massimiliana Allegrija, koji uvijek pronađe mjesto za njega, a Mario mu to uvijek uzvrati velikom borbom, asistencijama i golovima. Ovo posljednje je bio slučaj protiv Napolija, ali i u prethodnim utakmicama.

Mario ove sezone igra sjajno i opet je nezamjenjiv u redovima 'stare dame'. Zabio je četiri gola, namjestio jedan za pobjedu u Parmi i odigrao 525 minuta.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • 01.10.2018.

    Bolje da mole Mandžukića za povratak u reprezentaciju nego sjedaličara.

  • 01.10.2018.

    Juventus sa CRom i Mandžom izgleda moćno.

  • 01.10.2018.

    ufff, fali nam Mandžo u reprezentaciji i to koliko

Komentiraj...
Vidi sve komentare