To je to što me zanima!

Pa vi spavajte! Navijači Ajaxa su divljali kod Realovog hotela

Amsterdam opet živi nogomet, Ajax, jedan od najvećih svjetskih klubova, se nakon šest godina plasirao u osminu finala Lige prvaka. Stvorili su ove sezone lepršavu mašineriju predvođenu mladim talentima...
Vidi originalni članak

Ako su se igrači Reala mislili naspavati u Amsterdamu nakon leta iz Madrida, gadno su se prevarili!

Real i Ajax danas igraju prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka, a navijači Ajaxa organizirali su takozvani karusel ispred njihovog hotela, i to u tri ujutro. Vatromet, Ajaxove pjesme i pirotehnička sredstva bila su na repertoaru navijača čiji je cilj bio probuditi igrače Reala i ne dati im da spavaju.Jesu li probudili Luku Modrića i ekipu, to ćemo saznati večeras na semaforu poslije utakmice.

Slična stvar je dočekala realovce i prije dvije godine kada su gostovali u Napulju. navijači su se odjednom stvorili ispred hotela i započeli s pjesmama i pirotehnikom. Toliko su bili glasni da su uspjeli probuditi Madriđane, a čak se i umorni Cristiano Ronaldo pojavio na prozoru i pokazivao navijačima da mora spavati.

Amsterdam opet živi nogomet, Ajax, jedan od najvećih svjetskih klubova, se nakon šest godina plasirao u osminu finala Lige prvaka. Stvorili su ove sezone pravu lepršavu mašineriju predvođenu mladićima De Jongom i De Ligtom. Za njihovim igračima vlada prava pomama na europskom tržištu, a Barcelona si je već osigurala dijamanta zvanog De Jong i to za 80 milijuna eura. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • jure28 13.02.2019.

    Šta te "uređene" zemlje nemaju zakon o korištenju pirotehnike?!

  • drogec 13.02.2019.

    Da su bacali bombe danas ce dobit po kapici

  • ivica03 13.02.2019.

    Dobit će ga nenadpavani!!! 🤣😂😋

Komentiraj...
Vidi sve komentare