To je to što me zanima!

Ministarstvo vanjskih poslova: Pretučena su četvorica Hrvata

Protiv hrvatskih državljana koji su sudjelovali u tučnjavi na utakmici Partizana i Crvene zvezde nije proveden nikakav policijski postupak, objavilo je Ministarstvo vanjskih poslova Republike Hrvatske
Vidi originalni članak

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova demantiralo je pisanje srpskog Telegrafa da je Hrvat koji je sudjelovao u neredima na utakmici Partizana i Crvene zvezde u srijedu pobjegao iz Vojnomedicinske akademije u Beogradu.

- Prema zasada zaprimljenim informacijama nadležnih službi Republike Srbije, četvorica hrvatskih državljana sinoć, u srijedu 13. prosinca 2017. godine, su sudjelovala u tučnjavi tijekom nogometne utakmice između Partizana i Crvene zvezde te protiv njih nije proveden nikakav policijski postupak - stoji u odgovoru službe za odnose s javnošću Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

MVEP je objavio kako dvojica hrvatski državljana nisu zatražila liječničku pomoć, jedan ju je zatražio i u međuvremenu je otpušten iz bolnice, dok je na neurokirurgiji još ostao jedan hrvatski državljanin.

Niti jedan nije zatražio konzularnu pomoć Veleposlanstva Republike Hrvatske u Beogradu.

- Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Beogradu u stalnom je kontaktu s nadležnim tijelima Republike Srbije, a Ministarstvo vanjskih i europskih poslova će, sukladno svojim ovlastima i mogućnostima, te ukoliko hrvatski državljani to i zatraže, pružiti svu potrebnu konzularnu pomoć u cilju zaštite hrvatskih državljana - piše u priopćenju MVEP-a, prenosi Hina.

PARTIZAN TV: 'Tko je unajmio kickboksere iz Splita? Oni su prošli najgore...'

Partizanova TV objavila je kako su u neredima sudjelovali i Hrvati, navode kako se radi o unajmljenim članovima kickboks kluba iz Splita, koji su prvi put došli na stadion Partizana i započeli su nerede u borbi za prevlast između dvije Partizanove frakcije.

POGLEDAJTE VIDEO

Iz beogradske bolnice potvrdili su za Net.hr kako je jedan od ozlijeđenih Splićanin A.F. koji ima kontuziju glave, nagnječenje mozga i ozljedu šake. Nije poznato je li on pobjegao iz bolnice i traži li ga srpska policija.

 

Telegraf piše kako je u bolnici ostao još jedan Hrvat, uz njega i navijač iz Sremske Mitrovice te jedan iz Beograda.

ŠTO SU RADILI U BEOGRADU?! Splićani masakrirani u tučnjavi Grobara: Ozljede nosa i mozga!

Podsjećamo, Partizan i Zvezda igrali su 156. 'vječiti derbi' na stadion u Humskoj.

 

Oko 15. minute počeli su neredi na jugu. Isprva se mislilo da su navijači Zvezde provalili na tribinu s Grobarima, navijačima Partizana, ali ispostavilo se kako je krvavi sukob zapravo borba za prevlast unutar Partizanove navijačke grupe. 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 223

  • duda9 15.12.2017.

    Kuda si išli pa nije igrao Hajduk sramota i ta tučnjava do kada pokazujemo kakv smo narod zbog toga nas nitko u Svijetu ne voli.

  • nokia0102 15.12.2017.

    Treba da ih osude na teske kazne, to bi bilo posteno.

  • Noahleonsow 15.12.2017.

    Na njihovom mjestu nebi se vracao doma. Sramota do jaja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare