To je to što me zanima!

Pablo Migliore: Mali, preplašio si se, ti sigurno nećeš zabiti...

Kao golman San Lorenza provocirao je igrače Chacarite i u raspucavanju im je obranio tri penala. Slično je ponovio i u finalu hrvatskog Superkupa protiv Hajduka
Vidi originalni članak

Uoči svakog penala golman Dinama došao bi do igrača Hajduka i govorio im: ‘Pucat ćeš desno’, ‘Znam te, pucaš punom nogom po sredini’...

- To uvijek radim, moj ritual - objasnio je Pablo Migliore.

Kad je loptu uzeo Goran Jozinović, Migliore je rekao: ‘Pucat ćeš tamo gdje ti ja kažem. To znači desno!’. Jozinović je pucao desno i promašio. Potom je loptu uzeo Ivan Tomičić, a Migliore rekao: ‘Dečko, mlad si, vidim da si sav preplašen. Ti nećeš sigurno zabiti’. I Tomičić je promašio.

Jedini kojeg nije provocirao bio je golman Hajduka Lovre Kalinić. Njega je hrabrio.

- Čim je Migliore došao u Dinamo, svima sam pričao da je odličan golman i da sjajno brani penale. Bilo je onih koji su me čudno gledali, a sad su se uvjerili da nisam pričao bezveze - otkrio je Luis Ibanez.

Migliore je u Argentini poznat kao “specijalist za penale”.

U Kup utakmici San Lorenza i Chacarite, goste je prije penala izludio pričom da je obranio trojici.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • lovro ayala 09.07.2013.

    Poznata hrvatska bolest ne pozna staru narodnu poslovicu da jedna lasta ne čini proljeće! ''Miljore ispao junak'', ''Novi miljenik tribina'', ''BBB ga obožavaju'', ''Svi poludjeli za Miljoreom'', ''Novi mangup u Dinamu i HNL-u'', ''Miljore, kralj penala'' itd, itd...Sad ga kuju u zvijezde, a na prvoj sljedećoj u kojoj dobije gol sa 30 metara ili neki ''frljotak'' - bit će: ''Promašena Dinamova investicija'', ''Miljore pokazao slabosti'', ''Argentinski mangup razočarao publiku'', ''Jurčić nezadovoljan Miljoreom'', ''Miljore u Lokomotivi'' itd, itd...U biti ništa novo što se tiče Hrvatske publike i mentaliteta! Sve već viđeno milijun puta! Pričekajte kraj prvenstva pa recite je l' vam se svidio argentinski ''luđak''!

  • zera 09.07.2013.

    Ma lik je seljačina nezna osnove ponašanja. Pogledajte na svjetskoj razini koji se golman onako ponaša.

  • elite_army 09.07.2013.

    Ma lik je totalna rupa, nece taj dugo u Dinamu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare