To je to što me zanima!

Pacquiao osvojio WBO pojas, Money ga gledao iz prvog reda

Manny Pacquiao pobijedio je Jessieja Vargasa u Las Vegasu i tako osvojio WBO pojas u velter kategoriji. A meč je iz prvog reda pratio njegov 'veliki prijatelj' Floyd Mayweather
Vidi originalni članak

Iako ima već 37 godina, Manny Pacquiao i dalje je prebrz i ubojit za većinu svojih protivnika. Noćas je to potvrdio u meču za WBO naslov u velter kategoriji. Protivnik mu je bio 10 godina mlađi Amerikanac Jessie Vargas, a borbu je u Las Vegasu iz prvog reda gledao njegov stari protivnik Floyd Mayweather.

Dolazak Moneya na meč samo je dodatno potaknuo glasine kako bi se i on mogao vratiti iz mirovine i još jednom se u ringu potući s Filipincem. No Mayweather o tome nije želio progovoriti ni riječi.

- Samo sam doveo kćer na meč - kratko je procijedio Money kojem je Pacman uz široki smiješak mahnuo neposredno prije početka meča.

A meč kao i svaki drugi u kojem smo gledali Pacquiaoa. Naravno, osim onoga u kojem se borio s Mayweatherom. Navalio je Filipinac od prve sekunde, a već u drugoj rundi raskrvario je lice Amerikancu i poslao ga na pod ringa. Do kraja je meča dominirao, napadao želeći ga dovršiti nokaoutom, a iz ringa je pobjednički izašao jednoglasnom odlukom sudaca (118-109, 118-109, 114-113) i novim naslovom WBO prvaka u velter kategoriji.

Za ovaj meč Pacquiao je zaradio četiri milijuna dolara, a Vargas je u džep strpao 2,8 milijuna dolara.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Francesco_Totti 06.11.2016.

    Slabići.

  • silaaa 06.11.2016.

    Neki dan igram na kladari filipinsku kosarku i upalim stream kad ono manny igra i kosarku

  • jmdelpotro 06.11.2016.

    7milki dolara podijele. Boks je lijep sport.

Komentiraj...
Vidi sve komentare