Obavijesti

Sport

Komentari 7

Pacquiao osvojio WBO pojas, Money ga gledao iz prvog reda

Pacquiao osvojio WBO pojas, Money ga gledao iz prvog reda
11

Manny Pacquiao pobijedio je Jessieja Vargasa u Las Vegasu i tako osvojio WBO pojas u velter kategoriji. A meč je iz prvog reda pratio njegov 'veliki prijatelj' Floyd Mayweather

VIDEO

Iako ima već 37 godina, Manny Pacquiao i dalje je prebrz i ubojit za većinu svojih protivnika. Noćas je to potvrdio u meču za WBO naslov u velter kategoriji. Protivnik mu je bio 10 godina mlađi Amerikanac Jessie Vargas, a borbu je u Las Vegasu iz prvog reda gledao njegov stari protivnik Floyd Mayweather.

Dolazak Moneya na meč samo je dodatno potaknuo glasine kako bi se i on mogao vratiti iz mirovine i još jednom se u ringu potući s Filipincem. No Mayweather o tome nije želio progovoriti ni riječi.

- Samo sam doveo kćer na meč - kratko je procijedio Money kojem je Pacman uz široki smiješak mahnuo neposredno prije početka meča.

A meč kao i svaki drugi u kojem smo gledali Pacquiaoa. Naravno, osim onoga u kojem se borio s Mayweatherom. Navalio je Filipinac od prve sekunde, a već u drugoj rundi raskrvario je lice Amerikancu i poslao ga na pod ringa. Do kraja je meča dominirao, napadao želeći ga dovršiti nokaoutom, a iz ringa je pobjednički izašao jednoglasnom odlukom sudaca (118-109, 118-109, 114-113) i novim naslovom WBO prvaka u velter kategoriji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za ovaj meč Pacquiao je zaradio četiri milijuna dolara, a Vargas je u džep strpao 2,8 milijuna dolara.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu