To je to što me zanima!

Trećeligaš Balotelliju: Dođi u naš klub da ti spasimo karijeru

Želimo dovesti našeg prijatelja Marija Balotellija, igrača kojem u ovom trenutku treba svježi početak, poručili su Balotelliju iz talijanskog trećeligaša Lupa Castelli
Vidi originalni članak

Talijanski trećeligaš Lupa Castelli pozvao je Marija Balotellija da potpiše ugovor s njima i tako si pokuša spasiti karijeru. Talijanski napadač u teškoj je poziciji u Liverpoolu, a s momčadi čak nije ni otputovao na australsko-azijske pripreme. Vjerojatno je i na izlaznim vratima 'redsa', a trećeligaš u tome vidi svoju priliku.

- Želimo dovesti našeg prijatelja Marija Balotellija, igrača kojem u ovom trenutku treba svježi početak. Vidimo da mu se ne igra više, da su navijači protiv njega te da više nije u stanju pokazati svoju kvalitetu - rekao je počasni predsjednik trećeligaša Marco Amelia te nastavio:

- Za Balotellija bi to bio prvi korak prema čišćenju glave i bez obzira što bi to bila dva koraka nazad u karijeri, svima bi imao priliku pokazati što može.

Svjesni su u klubu da će teško dovesti nekad ponajboljeg talijanskog igrača.

- Pokušat ću stupiti u kontakt s njim, no vidjet ćemo što na ekonomskom planu možemo napraviti. Za njega je najvažnije da mu se vrati volja za natjecanjem.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • strmi007 26.07.2015.

    Tako je

  • 25.07.2015.

    kad mislis da si netko bez koga se nemoze, kad mislis da di nesto bez sta se nemoze. kad mislis da si nezamjenjiv, da si sve onda se toliko vazan napravis, onda glumis budalu , onda radis budalu od sebe i na kraju se drugi bore da imas kori kruha kad ostaris i dodjes sebi.

  • El Tractor 25.07.2015.

    Tamo mu je i misto :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare