To je to što me zanima!

Paige ostavila palicu i osvanula s košarkaškom loptom: 'Od sada sam najveći fan košarke'

Jednostavno nikada se ne želim skinuti do kraja i nikada to neću učiniti. Također ne mislim da je to korisno za moje poslovne ciljeve i kako vidim razvoj svoje karijere, rekla je jednom prilikom bivša golferica
Vidi originalni članak

Palicu za gol zamijenila je košarkaškom loptom, a umjesto minice, uvula se u kratke hlačice i usku majicu. Pa izazvala kaos u svijetu fanova golfa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Paige, zar mijenjaš sport? - upitali su je u strahu.

No, na njihovu sreću, Paige Spiranac ostaje vjerna svome golfu koji ju je proslavio. Fotografije s košarkaškom loptom samo su najava 'March Madnessa', odnosno završnice američke sveučilišne NCAA lige.

Je li loptu uzela samo za potrebe fotografiranja, nije niti bitno jer je košarka profitirala. Komentari su pozitivni, a mnogi su je obasuli hvalospjevima i riječima kako su zbog nje zavoljeli košarku.

- Košarka mi je do sada nije bila draga, ali sada je obožavam - složili su se fanovi. 

Bivša golferica na društvenim mrežama ima oko 4,5 milijuna pratitelja, a najveći dio toga otpada na Instagram na kojem je prati čak 3,7 milijuna ljudi. Paige redovito objavljuje fotografije kojima mami uzdahe, a ima i profil na stanici za odrasle OnlyFans. No, drži se svojih principa, a to je da ne objavljuje golišave fotografije.

- Nema golotinje i to namjerno. Također mislim da je nepokazivanje svega zapravo seksepilnije. To je moć korištenja svoje mašte. To je nešto što ću uvijek raditi - rekla je Paige pa pojasnila zašto ne preferira golotinju.

- Jednostavno nikada ne želim se skinuti do kraja i nikada to neću učiniti. Također ne mislim da je to korisno za moje poslovne ciljeve i kako vidim razvoj svoje karijere u sljedećih pet, 10, 15, 20 godina - rekla je Paige.

Posljednjom objavom zabrinula je fanove golfa, no nema straha. Palica ostaje u njezinim rukama. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Gavran13 19.03.2023.

    Zašto nema članka Istra Lokomotiva?

  • 19.03.2023.

    Kolko se danas lakše i jednostavnije naslikavati i kreveljiti od bavljenja sportom, bilo kojim.

  • daleko najjaci 19.03.2023.

    Talent za svaki sport :)) Najbolja za sportove u paru. Nasa,nase gore list,a svjetska 😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare