Obavijesti

Sport

Komentari 3

Paige ostavila palicu i osvanula s košarkaškom loptom: 'Od sada sam najveći fan košarke'

Paige ostavila palicu i osvanula s košarkaškom loptom: 'Od sada sam najveći fan košarke'

Jednostavno nikada se ne želim skinuti do kraja i nikada to neću učiniti. Također ne mislim da je to korisno za moje poslovne ciljeve i kako vidim razvoj svoje karijere, rekla je jednom prilikom bivša golferica

VIDEO

Palicu za gol zamijenila je košarkaškom loptom, a umjesto minice, uvula se u kratke hlačice i usku majicu. Pa izazvala kaos u svijetu fanova golfa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zgodna golferica ostavila palicu i osvanula s košarkaškom loptom: 'Nikad se ne želim fotkati gola' 00:59

- Paige, zar mijenjaš sport? - upitali su je u strahu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No, na njihovu sreću, Paige Spiranac ostaje vjerna svome golfu koji ju je proslavio. Fotografije s košarkaškom loptom samo su najava 'March Madnessa', odnosno završnice američke sveučilišne NCAA lige.

Je li loptu uzela samo za potrebe fotografiranja, nije niti bitno jer je košarka profitirala. Komentari su pozitivni, a mnogi su je obasuli hvalospjevima i riječima kako su zbog nje zavoljeli košarku.

- Košarka mi je do sada nije bila draga, ali sada je obožavam - složili su se fanovi. 

Bivša golferica na društvenim mrežama ima oko 4,5 milijuna pratitelja, a najveći dio toga otpada na Instagram na kojem je prati čak 3,7 milijuna ljudi. Paige redovito objavljuje fotografije kojima mami uzdahe, a ima i profil na stanici za odrasle OnlyFans. No, drži se svojih principa, a to je da ne objavljuje golišave fotografije.

- Nema golotinje i to namjerno. Također mislim da je nepokazivanje svega zapravo seksepilnije. To je moć korištenja svoje mašte. To je nešto što ću uvijek raditi - rekla je Paige pa pojasnila zašto ne preferira golotinju.

- Jednostavno nikada ne želim se skinuti do kraja i nikada to neću učiniti. Također ne mislim da je to korisno za moje poslovne ciljeve i kako vidim razvoj svoje karijere u sljedećih pet, 10, 15, 20 godina - rekla je Paige.

Posljednjom objavom zabrinula je fanove golfa, no nema straha. Palica ostaje u njezinim rukama. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića