To je to što me zanima!

Paige Spiranac se požalila: Zar nitko ne vidi da ja imam i lice?

Uvijek sam se ovako oblačila. Volim biti seksi - tada sam najsamouvjerenija. Definitivno ponekad to pustim na društvenim mrežama. To je moje tijelo, to je moj izbor, rekla je Paige jednom prilikom
Vidi originalni članak

Nitko ženski golf nije popularizirao kao Amerikanka hrvatskog podrijetla, zanosna Paige Spiranac.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Paige je u žižu javnosti dospjela jer se žestoko usprotivila strogim propisima o odijevanju golferica koji brane košulje s velikim dekolteom, tajice ili kratke suknje. A to je upravo i njezin stil odijevanja.

Seksi Amerikanka više se ne natječe, ali radi kao instruktorica golfa i uz to se obogatila orijentiravši se na društvene mreže gdje ima vojsku pratitelja. Na Instagramu broji skoro četiri milijuna sljedbenika. Zahvalna je Paige pa im često zna uzvratiti s provokativnim slikama i videozapisima koje namame tisuće i tisuće pozitivnih komentara na račun njezine seksepilnosti.

Ovaj put je na Instagramu objavila kako se ošišala, no to nitko nije skužio. Obožavatelji su joj pisali poruke da je savršena ovakva kakva je i da se ne mora šišati. 

Našalila se sa svojim fanovima kako nitko nije shvatio da se ošišala. Zatim je stavila u krupni kadar svoje grudi i napisala: 'Pa nitko ne zna da ja imam i lice'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee)

Njezine grudi često su u prvom planu, a mnogi je zbog toga i kritiziraju. 

- Jednostavno se tako najbolje osjećam. Uvijek sam se ovako oblačila. Volim biti seksi - tada sam najsamouvjerenija. Definitivno ponekad to pustim na društvenim mrežama. To je moje tijelo, to je moj izbor i ja mogu birati što želim nositi - rekla je Spiranac.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Dr. Aurelio 28.09.2023.

    Uh , dobra

  • mentalist1 28.09.2023.

    Malo izduzeno ako smijem primijetiti

  • bedak11 28.09.2023.

    Ne znam koju boju kose imas

Komentiraj...
Vidi sve komentare