To je to što me zanima!

Pala je i treća medalja! Pudar osvojila još jedno zlato na SP-u

Pudar je nakon zlata na 200 metara leptir i srebra na 50 metara leptir došla do novog prvog mjesta. S vremenom 57.77 sekundi pobijedila je u utrci na 100 metara leptir
Vidi originalni članak

Novi dan, nova medalja za Lanu Pudar (17)! Čudesna plivačica iz Mostara osvojila je još jedno zlato na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Izraelu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pudar je nakon zlata na 200 metara leptir i srebra na 50 metara leptir došla do novog prvog mjesta. S vremenom 57.77 sekundi pobijedila je u utrci na 100 metara leptir i ponovno se popela na najugodnije mjesto na pobjedničkom postolju.

TKO ĆE POBIJEDITI? Spektakl u Mostaru: Finale Red Bull Cliff Divinga za najbolje skakače iz cijeloga svijeta! ČUDO IZ BIH Gdje će smjestiti sva odličja? Čudesna Lana Pudar osvojila novu medalju na SP-u u plivanju  

Na drugom mjestu završila je Amerikanka Leah Shackley (58.29), dok bronce ide u ruke Japanke Mizuki Hirai (58.35). Upravo je Shackley bila za šest stotinki brža od Pudar u leptiru na 50 metara i odnijela zlato, pa je ova pobjeda za Pudar ispala kao mala (sportska) osveta.

Pudar je tako s tri medalje (dva zlata i srebro) završila juniorski SP, što joj je bilo treće natjecanje ovog ljeta. A sad je definitivno vrijeme da se natječe isključivo u seniorskoj konkurenciji. Jer u juniorskoj joj ravne nema!

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Eddie 72 15.12.2023.

    Bravo , bravo LANA. !!!Samo nastavi tako sa svojom uspjesima , njegujuci dari sam talent koji imas.  !!!!Svaka cast i od srca sveg najljepse cestitke , LANA. !!!

  • liliZG2.0 10.09.2023.

    naslov bi trebao biti Pudar osvojila još jedno zlatno za BIH da ne bi bilo zabune...

  • 10.09.2023.

    Koga briga. Nit tko prati taj sport, nit predstavlja Hrvatsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare