To je to što me zanima!

Paladinov kiruški rez: Maleš će morati srezati plaće i ugovore

Nadzorni Odbor Hajduka pokazao je da neće imati milosti prema čelnicima zbog lošeg rada u klubu. Cicarelli je smjenjen, Nižetić degradiran, a Malešu ide opomena
Vidi originalni članak

Smjenom Pavla Cicarellija i degradiranjem Mila Nižetića na mjesto sportskog direktora, nadzorni odbor Hajduka pokazao je koga drži odgovornim za teško stanje u klubu. Jedinom preostalom članu uprave, predsjedniku Hrvoju Malešu, ponuđena je još jedna, zadnja prilika. 

Naredili su mu da u sljedećih desetak dana predloži temeljitu reorganizaciju kluba, s naglaskom na rezanje ugovora i plaća, te značajno smanjenje broja zaposlenih. U protivnom doživjet će Cicarellijevu sudbinu jer NO aktualno stanje smatra neodrživim. Svakog prvog u mjesecu Hajdukov blagajnik mora isplatiti 143 plaće, 60-ak više nego prije pet godina, tijekom kojih su politički moćnici na Poljudu uhljebili mnoge.

Nataložilo se balasta i NO na čelu s dr. Josipom Paladinom, uglednim zagrebačkim neurokirurgom traži rezove bez previše emocija.

Baš kao što je Balakov, kao stranac neopterećen emocijama, dobio mandat da očisti svlačionicu, na isti način funkcionira nadzorni odbor. I to je najveća pobjeda projekta Naš Hajduk, koji je izabrao sedam od devet članova NO-a i od njih zatražio temeljitu čistku. 

Krasimir Balakov na dnevnom je redu sljedeće sjednice NO-a. Ni njegova pozicija nije sigurna, zbog loših rezultata i prevelike plaće, a ostanak na klupi ovisit će o ishodu pregovora i prijelaznog roka. Balakov će morati pristati na manji ugovor te složiti konkurentnu momčad, bez dodatnih novčanih izdataka. 

Bez obzira koliko mu igrača prodali.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • NIAGARA 07.12.2011.

    Umisto da spašavaju klub ovi ga žele baciti na koljena.

  • hrca993 07.12.2011.

    NO i Maleš ... vi ste upravo ono što je trulo u klubu... napravili ste raspad sistema i sad bi da netko umjesto vas to sve popravi preko noći... to tako ne može! nema čarobnjaka na ovom svijetu

  • torca1950 07.12.2011.

    čekaj malo,balakovu će rasprodat momčad i bez obzira koga i za koliko prodali,on bez prava dovođenja igrača mora složiti konkurentnu momčad???????tko god smislit tako nešto je MUTAV,ne možeš reć guardioli prodaj messija,xavija,iniestu,piqea,dani alvesa i fabregasa i tražit da složi konkurentnu bez da ikog dovede na ta mjesta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare