To je to što me zanima!

Pamić se veseli odlasku u Bayer: Novac mi nije sve

Zvonko Pamić (19) potpisao je petogodišnji ugovor s Bayerom. Odlazi već u nedjelju, a kaže kako ipak malo žali za odlaskom iz Karlovca...
Vidi originalni članak

Zvonko je svestrani vezni igrač, ima potencijala. Bila je to racionalna investicija, rekao je direktor Bayera Wolfgang Holzhäuser o prelasku mladog Pamića u bundesligaški klub.
U srijedu je potvrđeno da će Pamić u klubu iz Levrkusena zaigrati do 2015., a odštetu će dobiti njegov matični klub Rijek, iako je dobre igre pokazao na posudbi u u Karlovcu. 
- Malo je reći da mi je drago. Ne bojim se izazova koji me čakaju u Bundesligi. Naravno da ću Karlovac pamtiti uvijek - ne samo zato što mi je bio odskočna daska, nego i zato što sam se u njemu osjećao sjajno - govori mladi reprezentativac U21.
Pamić će godišnje inkasirati 200 tisuća eura.
- Novac mi ionako nije najvažniji, još sam mlad, bit će prilike da se osigura egzistencija - kaže Pamić za SN i dodaje da već u nedjelju putuje u Leverkusen na obavezan liječnički pregled.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Nizozemac 16.04.2010.

    Zvonko mlad si kad dodjes u Bayer onda ce ti i pocet prava kariera radi kako mislis da je najbolje puno srece u novom klubu..

  • torcida-1950- 16.04.2010.

    sta vam je pa mislite da je otiša zbog novca,pa ja igram become a legend na PES-u 10 i se cili uživin kad me zovne neki takav klub,,Bayer je velesila prema Karlovcu

  • boys 16.04.2010.

    nešto je u zlatu

Komentiraj...
Vidi sve komentare