To je to što me zanima!

Panadić: Badelj je dovoljno kvalitetan da igra za Hamburg

To bi bio odličan izbor za njega, u HSV-u je jako ugodno igrati. Navijači dolaze čak i na treninge. Trebat će mu vrijeme prilagodbe, rekao je bivši HSV-ovac A. Panadić
Vidi originalni članak

Kapetana Dinama Milana Badelja navodno su željeli Malaga, Sevilla, Fiorentina, Tottenham... Na kraju ga je uzeo HSV, klub u kojem je Ivo Iličević, a nekad su bili Olić, Petrić i Andrej Panadić.

- To bi bio odličan izbor za njega, u HSV-u je jako ugodno igrati. Navijači dolaze čak i na treninge, okruženje je prekrasno. Trebat će mu vrijeme prilagodbe, ali dovoljno je kvalitetan da igra za HSV - uvjeren je Panadić koji je u Hamburgu igrao od 1997. do 2001.

Za kraj će još pomoći Dinamu da napravi dobar posao u Razgradu.

- Bugari nisu bezveznjaci, ali pokazat ćemo koliko vrijedimo - kaže.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ilija torres sivonjic 18.07.2012.

    kak bi rekel pokojni ivo tomic...dinamov zlatni sprej panadic andrej....jedan od najboljih dinamovih igraca prije 22-23 godine

  • Alessandro10 18.07.2012.

    kod tog sam išo na privatne treninge,majke ti mile nikad više...lud čovjek

  • Kamikaza747 18.07.2012.

    Slažem se. Njemačka liga je stvarno fantastična i jako uzbudljiva. Jako mi se sviđa to kaj nema slabih klubova i svaki klub na kraju može osvojiti prvenstvo. Samo pogledajte borussiju ili prije toga wolfsburg. Ko zna, možda će HSV ove sezone osvojiti prvenstvo hehe Uglavnom, Badelj je jedan čvrst momak, izdržljiv kojeg je uvijek bil pun teren, ima smisla za organizaciju igre i dobro je tehnički potkovan zbog čega mislim da je idealan izbor za HSV. Da je prešal negdje drugdje mislim da bi se pogubil.

Komentiraj...
Vidi sve komentare