To je to što me zanima!

Panathinaikosu su oduzeta tri boda zbog otkazivanja derbija

Zbog huliganskih ispada uoči utakmice protiv Olympiakosa koja nije odigrana bodovi idu crvenima, Panathinaikosu se oduzimaju tri, kao i 190.000 eura, ali ni to nije sve
Vidi originalni članak

Grčki nogometni gigant Panathinaikos drastično je kažnjen za neodigrani derbi protiv Olympiakosa 21. studenoga, kada su navijači atenskog kluba neredima na stadionu i oko njega spriječili odigravanje utakmice.

Grčki nogometni savez odlučio je utakmicu registrirati rezultatom 3-0 za Olympiakos, Panathinaikosu su oduzeta tri boda i 190.000 eura, a morat će i četiri domaće utakmice igrati pred praznim stadionom.

Nakon kazne Panathinaikos je pao na peto mjesto ljestvice i zaostaje čak 17 bodova za liderom Olympiakosom.

Već dva sata prije utakmice navijači PAO-a sukobili su se policijom, na samom stadionu su gađali bengalkama igrače pirejskog kluba, a nakon što su saznali da se dvoboj neće igrati, provalili su i na teren stadiona Apostolos Nikolaidis.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • strmi007 30.11.2015.

    Očekivano

  • LIJEPA LI SI 30.11.2015.

    Kazna nije opravdana . Kazniti treba huligane a ne klub . Klub nemoze sprijeciti i nije kompetentan da sprecava nerede na ulicama . Tu je policija koja to treba rijesiti. Dok god se budu drugi kaznjavali a ne pojedinci koji rade sra... bit ce ovakvih nereda svagdje .Konkretno u ovom slucaju policija nije odradila svoj posao i pitanje je sad da li je itko kaznjen iz policije zbog toga ? Samo treba donjeti zakon o dugogodisnjem zatvoru huliganima i drzati se tog zakona tj. provoditi ga . Nakon godinu dana vise huligana nebi bilo .

  • cucopljuco69 30.11.2015.

    kazna opravdana, ali žao mi je jer time Panathinaikos više nema nikakve šanse za naslov i prvenstvo će opet bit dosadno uz lagan naslov Olympiacosa iako mi je Panathinaikos draži

Komentiraj...
Vidi sve komentare