To je to što me zanima!

Pandev: Moramo ostati mirni, Hrvatska nas može lako kazniti

"Jako smo motivirani, ali moramo ostati mirni. Ne smijemo dopustiti da nas previše ponesu očekivanja navijača te ne smijemo napasti Hrvate pod svaku cijenu..."
Vidi originalni članak

Hrvatski izbornik uoči prve utakmice u Zagrebu pa tako i za uzvrat nahvalio je Gorana Pandeva i istaknuo ga je kao najveću opasnost makedonske reprezentacije. Napadač Napolija dočekuje 'kockaste' nakon što se proteklog vikenda upisao u strijelce u Serije A protiv Udinesea. 

Iako će na stadionu Filip II. biti žestoka atmosfera s punim tribinama za razliku od utakmice u Maksimiru, Pandev upozorava da treba 'stati na loptu'.

- Jako smo motivirani, ali moramo ostati mirni. Ne smijemo dopustiti da nas previše ponesu očekivanja navijača, moramo biti strpljivi te ne smijemo napasti Hrvate pod svaku cijenu - rekao je Pandev za makedonske medije i nahvalio 'kockaste':

- Hrvatska je jaka i iskusna momčad koja nas može lako kazniti.

Pandev je u 1. kolu kvalifikacija imao veliku priliku u Zagrebu, ali pogodio je okvir gola.

- Imali smo problem s realizacijom, ali svaka utakmica je drugačija. Vjerujem da možemo i moramo iskoristiti svaku priliku za zabiti.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • LukaKoščak 12.10.2012.

    IDEMOOOO HRVATSKAAAA!......

  • Vitalijklicko 10.10.2012.

    Bolje da je rekao moramo bit oprezni jer ce nas hrvatska razbit a ne kaznit

  • Antisa_1 10.10.2012.

    BLA BLA BLA KAO I SVAKE KVALIFIKACIJE KO IDE DALJE HRVATSKA ;KO JE NAJ BOLJI I NAJ VISE USPIJEHA U SVIM SPORTOVIMA OVIH PROSTORA HRVATSKA PA PREMA TOME???

Komentiraj...
Vidi sve komentare