To je to što me zanima!

Pao je kompromis! Pukštas ipak ide na U20 svjetsko prvenstvo

Nogometnom savezu SAD-a ponudili smo mogućnost da se Pukštas priključi reprezentaciji nakon finala Kupa. Tu mogućnost je savez na početku odbio, međutim, dobili smo jučer naknadni poziv, poručuju iz Hajduka
Vidi originalni članak

Rokas Pukštas (18) ipak će prisustvovati Svjetskom prvenstvu U-20 reprezentacija koje se održava u Argentini od 20. svibnja do 11. lipnja. 

Podsjetimo, reprezentacija SAD-a odbila je prijedlog Hajduka da se mladi Pukštas pridruži reprezentaciji na SP-u nakon finala Hrvatskog kupa, koji je na rasporedu 24. svibnja.

ZA 33. KOLO Disciplinski sudac kaznio pola HNL-a! Istri veća nego Hajduku

Međutim, Amerikanci su se ponovno javili Hajduku i obavijestili ih da ipak pristaju na taj prijedlog.

- Prethodno smo iskomunicirali kako je poziv za igrača Rokasa Pukštasa stigao krajem travnja. U dogovoru s igračem i savezom smo tada smo odlučili kako Pukštas neće sudjelovati na prvenstvu, ali odmah smo nogometnom savezu SAD-a ponudili mogućnost da se igrač priključi reprezentaciji nakon finala Hrvatskog kupa, odnosno nakon 24. svibnja - komentirao je Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius, koji je zatim dodao...

BORBA ZA NASLOV Drama u Splitu: Ivan Krstanović zabio u 90. minuti za pobjedu Hajduka, skočio i Marko Livaja! 24SATA BIRAJU: MOMČAD KOLA Livaja treći strijelac Hajduka u HNL-u u povijesti, Osijek uspio što nije čak deset godina!

- Tu mogućnost je savez na početku odbio, međutim, dobili smo jučer naknadni poziv u kojem prihvaćaju ono što smo im ponudili te ne vidimo razlog da ne odgovorimo pozitivno na njihov zahtjev jer smatramo da je to najbolje za Hajduk i za Rokasa.

Podsjetimo, klubovi nisu dužni puštati svoje igrače na natjecanja koja se ne igraju u Fifinom terminu. A iako je riječ o Fifinom SP-u, to nije službeni reprezentativni termin pa klubovi nisu dužni pustiti igrače.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • MatijaKezele 11.05.2023.

    To je najbolje rješenje

  • Oršić ŠČ ! 10.05.2023.

    Normalno da ide,pa nemre mu ajdug zabraniti.

  • Orfej 10.05.2023.

    Steta

Komentiraj...
Vidi sve komentare