Obavijesti

Sport

Komentari 63

Drama u Splitu: Ivan Krstanović zabio u 90. minuti za pobjedu Hajduka, skočio i Marko Livaja!

Drama u Splitu: Ivan Krstanović zabio u 90. minuti za pobjedu Hajduka, skočio i Marko Livaja!

Juniori Dinama imaju dva boda više od Hajduka. I utakmicu više. U ponedjeljak u 11 sati u Splitu igraju Hajduk - Dinamo. Klubovi će pustiti sve juniore i bit će to sjajan okršaj dvije najbolje momčadi za prvaka

VIDEO

Kad je već nema u seniorskom, neizvjesnosti ima u juniorskom prvenstvu Hrvatske. I to kakve. Četiri kola prije kraja Dinamo je ispred Hajduka imao pet bodova prednosti i dvije utakmice više. Jednu od dvije zaostale utakmice Hajduk je igrao protiv Lokomotive. I nije krenulo najbolje. Odnosno, jest, za Dinamo. Vito Matijević zabio je za vodstvo Lokomotive, izjednačio je Jere Vrcić, a onda je uslijedio nogomet kakav svi želimo.

Gotovo svaki napad šansa. Prvo je Lokomotiva promašila zicer, potom Hajduk, pa opet Lokomotiva, pa Hajduk... I redale su se tako šanse, trener Hajduka Marijan Budimir napravio je trostruku izmjenu... U kutu iza gola, na travi, naslonjen na zidić, sjedio je Marko Livaja. Najveća zvijezda Hajduka ne propušta utakmice juniora i to je put i pokazatelj kako se trebaju ponašati zvijezde.

Ženeva: Razočarani igrači Hajduka nakon izgubljene utakmice rezultatom 5:0

Već prisustvom Livaja izaziva ogroman respekt kod juniora i, poslužit ćemo se frazom, izvlači od djece ono najbolje. Jer, pred Livajinim očima svatko želi biti najbolji, zaslužiti nakon utakmice stisak ruke uz dvije riječi: "Dobar si". 

Te dvije riječi zaslužio je Ivan Krstanović. Naravno, ne 40-godišnjak iz Slaven Belupa, već 17-godišnjak iz Splita. Igrala se posljednja minuta, golman Lokomotive Vincelj dvaput je branio udarce napadača Hajduka, a onda je dotrčao Krstanović i zabio za 2-1. Kakvo slavlje, fešta... Skočila je cijela klupa, skočio je Marko Livaja, rezervni igrači utrčali su  u teren... Ludnica na Poljudu!

Split: Dolazak juniora Hajduka na Rivu gdje su ih dočekali brojni navijači

Naravno, ovom pobjedom smanjili su zaostatak za Dinamom na dva boda, uz utakmicu manje. A sada slijedi poslastica, najbolja utakmice sezone. Naime, u ponedjeljak u 11 sati u Splitu igrat će Hajduk - Dinamo. Utakmica se trebala igrati u subotu, no klubovi su se dogovorili da je prebace za ponedjeljak. Razlog? Jednostavan. Da bi mogli poslati najbolje sastave. Jer, dosta Dinamovih i Hajdukovih juniora članovi su prve momčadi, koje igraju za vikend, pa bi utakmica u ponedjeljak bila lišena najboljih igrača.

Zagreb: Prva NL Juniori, GNK Dinamo - HNK Hajduk

Ovako, u dresu Hajduka gledat Capana, Vuškovića, Brajkovića, Sigura, možda i Pukštasa... Dinamo će u svojim redovima imati Rukavinu, Gurlicu, Vrbančića, Lukanića, Živkovića... Bit će to spektakl, prava utakmica koja će, vrlo vjerojatno, odlučiti o prvaku. Spektakl koji ne smijete propustiti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...