To je to što me zanima!

Pao je prvijenac! Pogledajte prvi gol Krovinovića u 'Forestu'

Do prvijenca u dresu 'šumara' stigao je u 13. nastupu u Championshipu ove sezone. Nottingham je na koncu uspio doći do remija kod Brentforda, Krovin pogodak bio je izjednačujući
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš Filip Krovinović (25) zabio je prvijenac u dresu Nottingham Forresta na gostovanju kod Brentforda. Krovinović je inače igrač Benfice na posudbi u Nottinghamu gdje je došao poslije epizode u West Bromwich Albionu Slavena Bilića.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Igrala se 63. minuta susreta kada je bivši igrač Zagreba i Rio Avea lijepo ispratio akciju pa dočekao odbijanac u protivničkom šesnaestercu. Odbijenu loptu fino je stisnuo i pogodio u donji desni kut suparničkog gola.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

AKCIJA IZ ENGLESKE Filip Krovinović skuplja novac za Petrinju: Svaki euro je važan, i suigrači iz WBA žele se uključiti

Bio je to ujedno i izjednačujući pogodak, prvijenac u dresu 'šumara' do kojeg je stigao u 13. nastupu u Championshipu ove sezone. Inače, Krovinović je u Nottinghamu dobio potrebnu minutažu budući da se kod Bilića u WBA nije naigrao. Bilić ga je uglavnom koristio kao džokera s klupe.

EMOTIVNA OBJAVA KROVINOVIĆA "Moja Petrinja, moj grad, u koji sam se uvijek s radošću vraćao. Petrinjci, pomoći ću vam"

Nottingham drži 17. mjesto sa sedam bodova više i četiri utakmice više od Rotherhama koji je u opasnoj zoni.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • matija16 21.03.2021.

    Ode kladionica 🤣🤣🤣

  • LeeroyKincaid_1 21.03.2021.

    bravo, Fićo :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare