Obavijesti

Sport

Komentari 18

Filip Krovinović skuplja novac za Petrinju: Svaki euro je važan, i suigrači iz WBA žele se uključiti

Filip Krovinović skuplja novac za Petrinju: Svaki euro je važan, i suigrači iz WBA žele se uključiti
2

Ova situacija je pokazala da smo mi Hrvati najjači narod na svijetu. Tata mi je u kontaktu s gradonačelnikom Petrinje, trebat će pomoći školama, vrtićima, kulturi, razmišljam o svemu. A ja se jedva čekam vratiti u svoju Petrinju, obožavam taj grad

VIDEO

Hrvatska se još jednom ujedinila, cijeli je narod stao u pomoć Petrinji i okolnim područjima koja su nastradala u snažnom potresu. Naravno, pomoć su odmah ponudili i brojni sportaši, neki od njih (nogometaši Bačelić-Grgić, Kukoč, košarkaši Markota, Bundović, boksač Babić...) i sami stigli u te krajeve, "zasukali rukave" i radili što god treba.

Pokretanje videa...

Petrinja iz Zraka 01:14

Cijela priča s razornim potresom teško je pala i Filipu Krovinoviću, nogometašu West Bromwicha, kojem je gotovo cijela obitelj iz Petrinje. Filip Krovinović posebno se angažirao ovih dana, na društvenim mrežama objavio račun (IBAN: HR 2823900011500198069) na kojima se može uplatiti za pomoć u obnovi stradalima od potresa u Petrinji i okolnim mjestima.

- Evo, to je najmanja stvar koju mogu napraviti, ja sam već uplatio novac, vjerujem da će se tu skupiti što više kako bi svi skupa pomogli tamošnjim ljudima. Ma imam puno ideja, tata mi je u kontaktu s gradonačelnikom Petrinje, tamo će i kasnije trebati pomoći školama, vrtićima, kulturi, razmišljam o svemu... - kaže nam Filip Krovinović, pa nastavlja:

- Imam puno pratitelja na društvenim mrežama, i tim sam putem zamolio navijačke skupine, sve ljude dobre volje i u Engleskoj i u Portugalu za pomoć. Svaka nam je pomoć bitna, pa makar netko uplatio i samo jedan euro. Već me dosta ljudi zvalo, slalo poruke, pitaju na koji način sve mogu pomoći, tako da vjerujem kako za Petrinju uskoro stižu puno bolji dani.

A vijest o potresu proširila se cijelom Europom...

- Odmah su me i neki suigrači u West Bromwichu pitali kako oni mogu pomoći. Da, javili su mi se i neki hrvatski nogometni reprezentativci, i oni žele pomoći Petrinji, hvala im svima od srca.

Filip Krovinović je pun emocija pogotovo kada je vidio način na koji se Hrvatska opet ujedinila..

- Ne znam što reći, nitko nije očekivao da će se dogoditi nešto takvo, ali i ova situacija s potresom je pokazala da smo mi Hrvati najjači narod na svijetu, to nas mora držati i u budućnosti. Ovim putem, zahvaljujem se svima koji su stigli u pomoć Petrinjcima i ljudima iz okolnih krajeva, hvala im od srca - poručio je hrvatski nogometaš, pa za kraj dodao:

- Vjerujte, ovih dana stalno razmišljam o Petrinji, najradije bi se sada odmah zaletio tamo, ali tu nema prvenstvene pauze, pa mi obveze to ne dopuštaju. Obožavam Petrinju, volim taj grad, u njemu provoditi vrijeme, jedva čekam kada ću se opet vratiti tamo. U Petrinji imam puno rodbine, prijatelje, bake, djedove, stričeve, strine, ma to je moj grad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja