To je to što me zanima!

Pariz na nogama! Protestirali ispred stadiona PSG-a s jasnom porukom: Messi, napusti grad...

Navijači PSG-a oštro su kritizirali politiku kluba. Traže da skupocjene zvijezde, koje su nazvali 'plaćenicima', napuste Pariz. Nakon protesta ispred sjedišta kluba otišli su ispred Neymarove kuće s istom porukom
Vidi originalni članak

Lionel Messi (35) napustit će PSG. Tu je vijest objavio poznati novinar Fabrizio Romano, a izvori diljem Europe upućuju na isto. L'Equipe navodi da je pariški klub poručio Messiju da si potraži novi klub, a čini se da više nije ni miljenik navijača.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, strastveni navijači PSG-a već su zviždali Messiju s tribina, a u srijedu popodne više stotina navijača okupilo se ispred stadiona PSG-a. Razvili su transparente i tražili - odlazak Messija! Očito je da argentinski čarobnjak više nije poželjan u francuskoj prijestolnici, a na glasnom protestu pale su i uvrede...

KRAJ BAJKE L'Equipe piše da je PSG poručio Messiju: 'Leo, nađi si novi klub'

- Leo Messi, ku**in sin. Dosta nam je plaćenika, moramo mu dati otkaz - čulo se na protestu.

I Neymar je na uredu

Navijači PSG-a sjetili su se i Neymara (31), koji je već dva mjeseca 'izvan stroja' zbog ozljede gležnja. Brazilac je gotov s nogometom do kraja ove sezone, a francuski mediji navode da francuski prvak više ne želi ni Neymara u svojim redovima.

Podsjetimo, PSG je kupio Neymara u ljeto 2017. za nevjerojatnih 222 milijuna eura, što je još uvijek rekordni iznos u nogometu. Neymar je odigrao 173 utakmica za PSG u kojima je zabio 118 golova uz 77 asistencija. Nedovoljno, ako pitate navijače PSG-a, koji su nakon protesta ispred sjedišta kluba posjetili Neymarovu kuću u Parizu.

OTIŠAO BEZ DOZVOLE PSG izbacio Messija iz momčadi!

Okupili su se ispred zaštitne ograde u velikom broju i glasno poručili: "Neymar, odlazi!"

PSG osudio ponašanje

Neymar je posjetio Brazil za vrijeme oporavka od ozljede i ne zna se je li bio u Parizu za vrijeme protesta ispred njegove kuće, koji je PSG oštro osudio.

SAD ADIO Francuska ikona razočarana je Messijem: Potvrdio je ono što godinama mislim zašto je došao

- PSG najoštrije osuđuje neprihvatljivo i uvredljivo ponašanje male skupine navijača -  stoji u priopćenju kluba.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • NIKE 05.05.2023.

    Da sam ja netko (Indexi) kao Messi. Na bilo koji način bi isposlovao još jednu sezonu u Barceloni i zamolio Saudijce da se strpe. Kakav bi to bio posljednji ples legendi u La Ligi - Modrić, Benzema i Messi, a u LP postoji mogućnost da je zaigra Cristiano i nakon te godine može se umrijeti.

  • 04.05.2023.

    Koji cirkus od kluba ovi PSG...skupa sa navijačima

  • TECHNO VIKING 04.05.2023.

    raspad psg-a... tu nitko nece doci igrati bez bolesnih cifri... podvit ce nakraju arapi rep i odmagliti.. jer ligu prvaka osvojiti nece...

Komentiraj...
Vidi sve komentare