To je to što me zanima!

Partijanje došlo glave: Neymar i Di María pozitivni su na koronu

Tijekom osmodnevnog odmora nakon finala Lige prvaka Brazilac je potegnuo do Ibize i provodio se na svojoj jahti, a u Pariz se vratio zaražen. Uz njega i Di Maríju, pozitivan nalaz imao je i Paredes
Vidi originalni članak

Trojac vrijedan 180 milijuna eura: Neymar (28), Ángel Di María (32) i Leandro Paredes (26) iz PSG-a, pozitivan je na korona virus, prenosi poznati francuski list L'Equipe.

Službeno, francuski prvak nije htio otkriti identitet trojice zaraženih. Koji će idućih 15 dana morati provesti u samoizolaciji i tako propustiti početak Ligue 1, ionako pomaknut za Parižane zbog nastupa u finalu Lige prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO: Neymar igra odbojku i ozlijeđen

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Igrači su dobili slobodno nakon poraza od Bayerna (1-0) od 23. kolovoza, a dio njih otišao je na odmor izvan Francuske. Neymar se tako na društvenim mrežama pohvalio objavama sa španjolske Ibize, gdje očito nije poštovao epidemiološke mjere.

Ostatak momčadi PSG-a imat će pojačana testiranja idućih dana kako se zaraza ne bi proširila dalje na momčad.

Vijest o pozitivnim nalazima među igračima nije novost u Ligue 1, ranije su o njima izvijestili Lyon, Marseille, Rennes, Nantes i Montpellier. Marseille, klub hrvatskog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara, trebao je otvoriti prvenstvo utakmicom protiv Saint-Étiennea 21. kolovoza, no ta je utakmica odgođena.

PSG-u su odgođene utakmice protiv Metza i Lensa, a Lens će mu biti prvi protivnik nakon reprezentativne stanke, 10. rujna. Neymar, Di María i Paredes vjerojatno će propustiti taj ogled, ali i derbi protiv Marseillea već 13. rujna.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • lopovi od 1902 02.09.2020.

    Rip neymar & di maria....

  • 02.09.2020.

    Vjerojatno nisu ni znali da je imaju dok se nisu testirali hahahah jesu pali ko pokošeni kad su saznali?

  • 02.09.2020.

    A pazi naslov: "Partijanje doslo glave" hahah kakvo pranje mozga 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare