To je to što me zanima!

'Partijao sam s ljudima, a onda orgijao s njihovim majkama...'

Bio sam bolestan i nisam znao zašto je to tako. Mnogim djevojkama sam čak kupio automobile, rekao je Mike Tyon koji danas pak živi ipak nešto smirenijim životom...
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih, ali i jedan od najosebujnijih boksača svih vremena. To je sve Mike Tyson. Čovjek je dominirao u ringu, ali i u privatnom životu. Bacao bi ljude po ringu, a onda bi poslije otišao na party, uživao u spolnim odnosima, alkoholu i kokainu. Plivao je u novcu i porocima, živio raskalašenim životom, a onda bankrotirao.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tyson je bio u nizu od čak 37 pobjeda zaredom, a onda ga je 1990. prizemljio Buster Douglas u jednom od najvećih iznenađenja ikada u povijesti boksa. No Mike je tada bio u svemu, samo ne u boksu. U meč je došao potpuno iscrpljen od droge i alkohola, a večer prije preminuo mu je otac.

I unatoč brojnim porocima, vratio je naslov i bio nepobjediv u teškoj kategoriji sve do 1996. kada ga je svrgnuo Evander Holyfield. Brojni opijati su ga koštali, bio je to kraj njegove uspješne karijere.

Tyson se umirovio 2005. godine, a u međuvremenu je stigao bankrotirati i opet se obogatiti. Ponosni je proizvođač marihuane na svome ranču u Kaliforniji, a s njim nikada nije dosadno. Svaki tjedan u svojem podcastu objavi nešto zanimljivo, a ovaj put je opisao kako su izgledale raskošne zabave na kojima se orgijalo, drogiralo, tko zna što sve ne.

- U mladosti sam bio prava zvijer s novcem. Razbacivao sam se na sve strane, partijao sam sa ljudima i j*****o im majke, sestre, rodice u istom trenutku. Bile su to lude orgije. Bio sam bolestan i nisam znao zašto je to tako. Mnogim djevojkama sam čak kupio automobile - opisuje nam Mike svoje ludosti iz mladosti. 

Na svu sreću, životne okolnosti natjerale su ga da prestane s takvim životom, jer da je nastavio, pitanje je bi li doživio 53. U međuvremenu se povukao iz javnosti i posvetio stabilizaciji svog bankovnog računa koji je bio u blokadi. U tome je i uspio...

Idi na 24sata

Komentari 20

  • rijeka00 27.03.2020.

    e to je bio pravi boks,za razliku od ovog pimplanja danas...bio i ostao legenda:)))

  • Veki-Zagreb 25.03.2020.

    Baš bih volio vidjeti kako bi završio meč dvojice osebujnih Tysona...

  • 5FDP 25.03.2020.

    Zavidim mu na zadnjoj slici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare