To je to što me zanima!

Pašalić debitirao: Trener kluba Montella zadovoljan nastupom

Mario je odigrao jaku dobru utakmicu s obzirom na to da nam se tek priključio. On je jako talentiran, rekao je o nastupu mladog veznjaka trener AC Milana Vincenzo Montella
Vidi originalni članak

Prva utakmica u dresu Milana i odmah - prvi sastav. Pašalić je započeo u prvih 11 milanskog giganta na poziciji centralnog veznjaka gdje se dobro snašao.

Rossoneri su poveli preko Susa, pa je ekspresno izjednačio Moussef, da bi pobjedu Milanu osigurao Niang golom s bijele točke.

Mario Pašalić (igrao do 79. minute) debitirao je za Milan u pobjedi 2:1 protiv Bournemoutha, za koji je prvih 45 minuta prvi put odigrao Jack Wilshere. 

Ono što je važno istaknuti je to da je Mario pokazivao inicijativu u igri, većina akcija je počinjala baš od njega. Imao je i lijepo progiravanje za Nianga koji nije iskoristio matnu situaciju.

Sva tri gola pala su u razdoblju od 64. do 67. minute. Rossoneri su poveli preko Susa, pa je ekspresno izjednačio Moussef, da bi pobjedu Milanu osigurao Niang golom s bijele točke.

- Mario je odigrao jaku dobru utakmicu s obzirom na to da nam se tek priključio. On je jako talentiran igrač - rekao je o nastupu mladog veznjaka trener Milana Vincenzo Montella.

VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 9

  • milanovic13 04.09.2016.

    Jebe se njemu dosao je pickice karat a ne igrat

  • NIKE 04.09.2016.

    Milanu je vrh 6-7 mjesto i ove sezone . Ne postoji tu klasnih igrača.

  • ACM_1899 04.09.2016.

    Dobar Pašalić,nadam se da će biti koristi od njega. A Suso svakim danom sve bolji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare