To je to što me zanima!

Pašalić - zaljubljen i opasan! Draga, ovaj gol bio je za tebe

ŠAMPANJAC ZA GOL Promašio sam najbolju šansu na utakmici i bio bih tragičar da nisam zabio u 89. minuti za pobjedu, kaže Pašalić, koji se na spomen reprezentacije samo nasmije...
Vidi originalni članak

Slavlje je počelo još u vlaku kojim su se igrači Milana vraćali iz Bologne s tri boda, koja im je golom u završnici utakmice donio naš Mario Pašalić. Slavlje zbog pobjedničkoga gola, ali i njegova 22. rođendana, uveličao je predsjednik Adriano Galliani šampanjcem, kojim su svi nazdravili. 

- Nazdravili smo, predsjednik je svima čestitao, bilo mu je drago što se nismo predali ni s dva igrača manje, ali nije bilo posebnog slavlja jer smo direktno iz vlaka otišli u karantenu - javio se Mario nakon obaveznog jutarnjeg treninga rekuperacije.

- Već u ponedjeljak igramo protiv Lazija, koji je ispred nas na ljestvici, a želimo u Europu, tako da je maksimalna koncentracija na svaku sljedeću utakmicu. Nema opuštanja...

Još iz vlaka Mario je poslao dvije poruke s posebnom posvetom, pobjednički gol posvetio je dugogodišnjoj djevojci Mariji i stricu Iliji. 

- Mariji je bio rođendan dan prije mene, ali nismo bili skupa jer sam bio u Bologni. A stric zna zašto je i njemu posvećen gol - nije želio otkrivati detalje veznjak Milana, koji se sjajno uklopio u zamisli trenera Vicenza Montelle.  

- Ušao sam u kontinuitet dobrih nastupa, zadovoljan sam, samo da završimo sezonu što bolje. Plan je Europa, nadam se da ćemo ga ispuniti.

Mario je igrač Chelseaja, prije Milana bio je na posudbama u Hajduku, Elcheu i Monacu, a Milan ima pravo prvokupa ako ga Englezi na ljeto budu prodavali. Sve je poznato, osim Marijeve želje. 

- Mene će se pitati tek kad se i ako se klubovi dogovore. Vidjet ćemo, moja jedina želja je da igram Europu i da se napokon skrasim u jednom klubu malo duže vremena. Već tri sezone mijenjam klub, ligu, državu... Volio bih malo duže ostati na jednom mjestu - kaže Pašalić.

Ako ovako nastavi, nema sumnje da će Milan tražiti mogućnost otkupa ugovora. 

- Vidjet ćemo. Meni je ovdje lijepo, Milan je zadnjih nekoliko godina daleko od Europe, ali posložena je mlada momčad u koju sam se dobro uklopio, prihvatili su me kao da sam odrastao ovdje i to se vidi na terenu. Malo smo kiksali u siječnju, ali pokazali smo u prvom dijelu da na nas treba ozbiljno računati. Zato nam je pobjeda u Bologni s dva igrača manje značila puno više od tri boda, prije svega da nas psihički digne.

- Nismo pali ni nakon prvog, ni nakon drugog isključenja, dogovorili smo u poluvremenu da svi stisnemo još i više, jer da nismo dobili, bili bismo u jako teškoj situaciji. Imamo dosta prostora za napredak, borimo se za tu Europu, a za vikend nas čeka Lazio, koji je dva boda ispred nas. Bit će to pravi test, da vidimo koliko možemo...

Marija 'milanisti' danas slave kao junaka, a umalo je ispao tragičar. 

- Imao sam šansu utakmice, ali je nisam iskoristio. I, realno, bio bih tragičar da se nisam iskupio. Tko se mogao nadati da ćemo s dva igrača manje opet dobiti priliku za gol. Osjetio sam da će Deulofeu proći, sprintao sam od centra i dočekao njegov pas ispred gola - kazao je Mario i otkrio: 

- Postigao sam jako puno golova na isti način, dotrčavanjima iz drugoga plana. Tu sam negdje uvijek, suigrači znaju da me mogu očekivati.

Jedna od prvih čestitki stigla je od bivšeg suigrača Danijela Subašića

- Suba je kralj. Čujemo se često, nadam se da će biti prvaci, zaslužio je to. Čudo jedno kako igraju ove sezone, imaju prosjek od tri gola po utakmici, a on brani u životnoj formi. Drago mi je zbog njih, drže se na vrhu, nadam se da će tu ostati do kraja.

Subašić je bivši Marijev suigrač, ali možda i budući, i to vrlo skoro. Naime, krajem ožujka reprezentaciju čeka kvalifikacijski ogled s Ukrajinom. Do sad je Čačić zaobilazio Pašalića, ali nakon njegovih sjajnih nastupa u dresu Milana, uz činjenicu da je Brozović van stroja na duže vrijeme, morao bi ga pozvati. 

- U ponedjeljak je utakmica protiv Lazija, maksimalna koncentracija je na nju, a sve ostalo... - samo se nasmijao Mario.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • MH08 10.02.2017.

    ima savrsenu guzu

  • realnost1110 09.02.2017.

    Vjerojatno jos jedna mala koja se po cijele dane samo naslikava u bikinijima na plazama i bazenima, ja ne znam sta je tim nogometasima, ja da sam na njihovom mjestu takve ne bih ni pogledao, nadi si neku koja ima neki cilj u zivotu, a ne da samo razmislja koju cu si bundu kupiti kada sjedne placa koju nikada u zivotu ne bi imala da nije njenog decka nogometasa

  • serendipity26 09.02.2017.

    Koja su ovo dječurlija? Nikad čula

Komentiraj...
Vidi sve komentare