To je to što me zanima!

Pastoreu gol po utakmici: PSG preuzeo vrh svladavši Lyon

Javier Pastore nastavio je isplaćivati svaki 40 milijuna uloženih eura. Argentinac je u derbiju PSG-a s Lyonom zabio peti gol u petom susretu. Jallet je zabio za 2-0
Vidi originalni članak

Nogometaši Paris Saint Germaina svladali su Lyon s 2-0 u derbiju 9. kola francuske nogometne lige.

Najskuplje pojačanje Parižana Argentinac Javier Pastore u svakoj utakmici odigranoj za PSG pokazuje da je vrijedna investicija. U najvažnijem susretu dosadašnjeg tijeka sezone načeo je mrežu gostiju iz Lyona sjajnim prodorom i pogotkom u 65. minuti susreta. 

Pastore je probio desni bok obrane Lyona i ljevicom zakucao loptu u bliži kut nemoćnog Llorisa. Konačan rezultat postavio je Jallet u 1. minuti sudačke nadoknade. Nene je izveo slobodan udarac s lijeve strane, lopta je u visokom luku preletjela sve igrače i došla na drugu stativu gdje je Jallet neometan snažnim udarcem uputio loptu pod gredu, a Lloris je i ovom prilikom bio bez izgleda. 

Generalno gledajući PSG je bio za nijansu bolji i konkretniji tijekom cijelog susreta, imali su nešto više loptu u svom posjedu, a uputili su 17 udaraca prema protivničkim vratima u odnosu na 11 udaraca Lyona.

U redovima Lyona hrvatski reprezentativac Dejan Lovren odigrao je cijelu utakmicu i zaradio žuti karton u 81. minuti.

Le Championnat, 9.kolo:

PSG – Lyon 2-0 (Pastore 65, Jallet 90+1)

Lille – Rennes 2-0 (Sow 7, Balmont 32)

Marseille – Brest 1-1 (Ayew 20 / Poyet 5)

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 24nogomet 03.10.2011.

    kurac od igrača..

  • Dexter_1 03.10.2011.

    odličan igrač...gledao sam zadnjih par tekmi od parisa, malo je sebičan i često ima potez viška....i često može odigrat loptu igraču koji je u boljoj poziciji, a on puca po golu pa mu bude blokiran šut ili bude lak posao za golmana...malo da poradi na tome da može i asistirati i bit če još bolji :)

  • j0s1p_ 03.10.2011.

    očito nije bio uspješan lagani trening protiv dinama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare