To je to što me zanima!

Pavić je izletio za 67 minuta: Razočarao sam, najviše sebe

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jako sam razočaran. Žao mi je jer nisam pružio niti 50 posto svojih mogućnosti, rekao je Ante Pavić nakon 6-3, 6-4 poraza od njemačkog kvalifikanta Bjorna Phaua
Vidi originalni članak

Kad je vidio ždrijeb, bio je zadovoljan. Jer pobijedio ga je prije nekoliko mjeseci na Challengeru u Bratislavi, njemački kvalifikant Bjorn Phau bio je itekako pobjediv za Antu Pavića, hrvatskog tenisača koji je s pozivnicom ušao u glavni ždrijeb ATP turnira Zagreb Indoors. 

No nije se dogodilo, naš 24-godišnjak izgubio je 6-3, 6-4 za 67 minuta na središnjem terenu Doma sportova.

- Jako sam razočaran kako sam igrao. Bila je ovo jednosmjerna ulica za njega. Žao mi je jer nisam pružio niti 50 posto svojih mogućnosti - rekao je trenutačno 229. igrač svijeta i dodao:

- Bio sam u prevelikom grču. Žao mi je što je tako ispalo. Trema? Moguće.

Ante će sljedeći tjedan u Italiju.

- Igrat ću Challenger u Bergamu, potom me očekuju kvalifikacije ATP turnira u Marseilleu, pa potom jedan Challenger u Francuskoj. Ako budem igrao samo 30 posto bolje od ovog, neće biti loše - zaključio je razočarani Pavić.

Mektić na 0-11

Nikolu Mektića nikako ne ide na Zagreb Indoorsu. Zagrepčanin je igrao u turniru parova s Dinom Marcanom, pobijedili su ih Julian Knowle i Johan Brunstorm 6-2, 7-6 (3). To je 11 nastup za Mektića na turniru, 11. poraz!

Čilić i Stahovskij testirali državne prvake

Marin Čilić i Sergij Stahovskij bili su zvijezde Champions Daya, oko sat vremena su trenirali s državnim prvacima Hrvatske do 12 godina. Dječaci i djevojčice dobili su, uz autograme, i fotografije za uspomenu, a nisu se niti malo osramotili, dapače, bilo je jako lijepih poena protiv profesionalnih tenisača...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Janko 77 05.02.2014.

    Dajte mi recite jel se od ovakovog tenisa kakvog ovaj igra može živjeti? Gubi od svakog,a to mogu i ja.

  • Marko1_1 05.02.2014.

    Mislim da su trebali dat pozivnice nekim drugim,perspektivnijim mladim igracima jer ni Mate ni Ante nece igrat znacajniju ulogu u tenisu...msn da Mate vec ima vise od 20,a ni Ante mi se ne cini mladi...Mati nisu dali pozivnicu,a ni Anti nisu smjeli jer je rasplet dogadaja bio i vise nego jasan.

  • rudi17 05.02.2014.

    Po meni je Ante trebao u kvale, a pozivnicu je zaslužio Mate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare