To je to što me zanima!

Pavić ostao bez polufinala u Londonu na bizaran način: 'Ovo je nevjerojatno, baš nepošteno'

Granollers i Zeballos morali su osvojiti barem jedan set kojim bi Pavića i Soaresa pogurali u polufinale. I nedostajala su dva poena da se to dogodio, vodili su Španjolac i Argentinac 5-3 u prvom setu da bi potom izgubili tri gema zaredom
Vidi originalni članak

Nikola Mektić ostat će jedini Hrvat u polufinalu završnog ATP Mastersa u Londonu. Pridružiti mu se mogao Mate Pavić zajedno s Brunom Soaresom, no umjesto među četiri najbolja para na svijet, Pavić i Brazilac, koji će od sljedeće sezone igrati s Jamiejem Murrayjem, odigrali su svoj zadnji zajednički meč.

POGLEDAJTE VIDEO: Mate Pavić s najmlađima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Da su pobijedili Peersa i Venusa u dva seta, a ne u tri (6-7, 6-3, 10-8), ne bi morali čekati ishod dvoboja Melzera i Roger-Vasselina te Granollersa i Zeballosa. Ovako, potonji su, već s polufinalnom kartom u džepu, morali osvojiti barem jedan set kojim bi Pavića i Soaresa pogurali u polufinale. I nedostajala su dva poena da se to dogodi, vodili su Španjolac i Argentinac 5-3 u prvom setu da bi potom izgubili tri gema zaredom.

Potom su tražili, točnije Granollers, medicinski tretman i nakon sljedećeg gema - predali. Epilog? I Granollers i Zeballos te Melzer i Roger-Vasselin prolaze u polufinale, a Pavić i Soares ispadaju.

- Ovo je nevjerojatno i stvarno nepošteno prema njima - mnogi su komentari na društvenim mrežama nakon ovakvog raspleta.

Dakle, Melzer i Roger-Vasselin trebali su pobijediti 2-0 da bi prošli, a prošli su bez da su osvojili ijedan. Pravila, pogotovo za one koji su izvisili, izgledaju baš nepošteno, pa će možda slučaj ovakve prirode biti zadnji koji se dogodio.

Granollers, koji se ozlijedio, sutra bi trebao na teren protiv Mektića i Koolhofa, pa će Zagrepčanin imati motiv više igrati za svog reprezentativnog kolegu. Drugi polufinalni par čine Ram/Salisbury - Melzer/Roger-Vasselin.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • a disi ti 21.11.2020.

    Tako im i treba cekam ih za 2900 kn i izgube klosari

  • ante018 20.11.2020.

    Po meni bi trebali granolers/zeballos ispast ako su predali zbog ozljede

  • no sleep 20.11.2020.

    Krađa

Komentiraj...
Vidi sve komentare