To je to što me zanima!

Pazite se: Korona virus je najviše među nogometašima

Kod košarkaša poznati su slučajevi iz SAD-a, Španjolske i Italije. Pozitivni su Rudy Gobert i Donovan Mitchell članovi Utah Jazza, Christian Wood iz Detroit Pistonsa...
Vidi originalni članak

Pandemija koronavirusa paralizirala je veći dio svijeta, do sada je umrlo više od 6.400 osoba od 166.470 zaraženih u 141 zemlji svijeta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sportaši, naravno nisu imuni na koronavirus. Zaraženi slučajevi dolaze iz svih sportova i krajeva svijeta, ali srećom za sada nema težih slučajeva.

Prve vijesti o infekciji Covid-19 stigle su iz Italije. Na popisu je trenutačno 11 nogometaša iz Serie A - Daniele Rugani (Juventus), Manolo Gabbiadini, Omar Colley, Albin Ekdal, Antonino La Gumina, Bartosz Bereszynski, Fabio Depaoli, Morten Thorsby (svi Sampdorija), Dušan Vlahović, German Pezzella i Patrick Cutrone (svi Fiorentina).

U Engleskoj su zaraženi menadžer Arsenala Mikel Arteta i igrač Chelsea Callum Hudson-Odoi.

U Njemačkoj koronavirus imaju dva člana Hanovera 96 ​​- Jannes Horn i Timo Hübers - i jedan igrač Paderborna Luca Killian, dok je u Španjolskoj zaraženo pet članova Valencije, uključujući tri nogometaša - Argentinac Ezequiel Garay, Francuz Eliaquima Mangala i Španjolac Jose Gaya. U nedjelju je i bio pozitivan i igrač drugoligaša Elchea Jonathas de Jesus.

Kod košarkaša poznati su slučajevi iz SAD-a, Španjolske i Italije. Pozitivni su Rudy Gobert i Donovan Mitchell članovi Utah Jazza, Christian Wood iz Detroit Pistonsa i Trey Thompkins koji igra za Real Madrid. Zaražena su i dva igrača Pesara, ali klub nije objavio njihova imena.

Poznata su tri slučaja među biciklistima - na koronavirus su pozitivni Kolumbijac Fernando Gaviria, Rus Dimitrij Strahov i Argentinac Maximiliano Richeze.

Razbolio se i jedan član McLarena u Formuli 1, a španjolski mediji navode i jedan slučaj zaraze među judašima, te pet među hrvačima.

Zaražene su i dvije rukometašice francuskog Chamberyja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ninorasic 16.03.2020.

    Pa jer nogomet igra najviše ljudi, logički je da bude više nogometaša

Komentiraj...
Vidi sve komentare