To je to što me zanima!

Pedro Morales: Lakše mi je igrati uz djevojku Jennifer

Čileanaski reprezentativac Pedro Morales sretan je u Zagrebu, navijači su ga prihvatili, a nedavno mu je iz Čilea došla i buduća supruga Jennifer
Vidi originalni članak

Morales je s nama tek dvadesetak dana, a već se prilagodio, to je čudo, rekao je nedavno za čileansko pojačanje Branko Ivanković.
I Morales, ali i Argentinci Suarez te Ibanez u Dinamu i Zagrebu sjajano su se snašli. Dobro su ih prihvatili navijači, već nakon pripremne utakmice protiv Olimpije u Zagrebu ispratili su ih pljeskom, osobito Čileanca. Debi u službenoj utakmici trebali bi imati danas, iako Ivanković oko Moralesa još dvoji. Zbog zamora mišića trenirao je posebno, ali u ponedjeljak je radio normalno i blizu je sastava.
- Malo sam umoran, zaboljelo me, ali za Linfield bih trebao biti spreman - rekao je Pedro Morales.
Hrvatski uči i priča sve bolje, kao i Ibanez te Suraez. Upravo su se njih trojica izvan travnjaka najviše družila i Zagreb upoznavala šopingirajući. Već ih prepoznaju na ulici i navijači, pa kad prolaze Tkalčićevom, a ekipa se iz obližnjeg kafića počne derati “Dinamo, Dinamo”, složno pozdravljaju.
- Navijači su stvarno sjajni, čudesno je kakvi su bili u Belfastu - kaže o BBB-ima Morales.
Čileanac je od kluba dobio stan i auto na korištenje, a prije nekoliko dana došla mu je djevojka Jennifer, s kojom se treba vjenčati.
- Nisam je vidio dva mjeseca. Sretan sam kad je ovdje, sad se mogu potpuno posvetiti nogometu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare