To je to što me zanima!

Morales se vratio iz Čilea: Opet ću zaigrati kad uđemo u LP...

Čileanski veznjak Dinama vratio se u Zagreb nakon jednomjesečne rehabilitacije leđa. Preko interneta je pratio uspjehe kluba te vjeruje u prolazak u Ligu prvaka
Vidi originalni članak

'Odbjegli' Dinamov 'sin' Pedro Morales vratio se iz Čilea u Zagreb nakon jednomjesečnog izbivanja. Čileanski veznjak vratio se pun motiva nakon što se rehabilitirao zbog ozljede leđa.

- Puno sam bolje nego prije i jako sam sretan zbog toga. Radio sam puno s doktorom koji je svjetski stručnjak i sada mi slijedi još otprilike mjesec dana oporavka prije nego se mogu priključiti treninzima - rekao je veznjak Dinama za službenu stranicu kluba.

Trener Jurčić neće ga odmah bacati u 'vatru'. Trenirat će laganim tempom.

- Tada mogu početi trčati i vraćati se u formu jer radi se o vrlo delikatnoj ozljedi pa treba biti oprezan. Na teren se vraćam za jedno mjesec i pol do dva. Kažem, dugo sam bio u ležećem položaju i trebat će mi neko vrijeme da se ponovno tijelo navikne na druge vrste napora.

Morales u Čileu nije odmarao već je punom snagom radio na oporavku.

- Po cijele dane sam bio na terapijama i radio vježbe za leđa odnosno jačanje tih mišića, no nisam trčao ili nešto takvo.

Bez Dinama nije mogao u domovini. Veliki uspjeh plasmanom u 'play-off' nije propustio.

- Pratio sam preko interneta sve vijesti i utakmice, ali uglavnom ih nisam gledao zbog vremenske razlike. Naravno da sam sretan što su dečki odlično krenuli u prvenstvu i prošli dva pretkola u Ligi prvaka te došli na prag skupina - rekao je Morales koji je uvjeren u pobjedu protiv Malmöa na posljednjoj stepenici prema Ligi prvaka.

- Šveđani su sigurno odlična momčad kada su došli ovako daleko i pritom izbacili Rangerse, no vjerujem u Dinamo.

Čileanac najavljuje svoj povratak u Ligi prvaka.

 Imamo stvarno sjajnu priliku i cijela ekipa to jako želi. A stadion je stvarno prekrasan. Vidio sam ga samo na slikama i izgledao je krasno, no uživo je još puno ljepši i stvarno jedva čekam istrčati na teren - zaključio je povratnik u momčad.

Prodaja za Malmö  u utorak, mogu se kupiti maksimalno dvije ulaznice

Ulaznice za prvu utakmicu 'play-offa' Lige prvaka između Dinama i Malmöa u prodaju idu u utorak 16.8. od 14 sati, obznanio je glavni direktor kluba Damir Vrbanović. Svaku kupac će moći uzeti maksimalno dvije karte.

Na Karlovac bez Badelja

Dinamo večeras u Maksimiru igra utakmicu 4. kola HNL-a protiv Karlovca. Trener Kruno Jurčić neće moći računati na kapetana Milana Badelja zbog ozlijeđene tetive zbog koje je upitan za prvi susret sa Šveđanina. Pauzirat će i Ivan Tomečak te Andrej Kramarić.

Velimir Zajec se kao sportski direktor Karlovca vraća na Maksimir godinu dana nakon što je dobio otkaz u Dinamu - upravo prije utakmice s Karlovcem. Koliko će njegovo znanje o Dinamu pomoći Karlovcu koji nakon tri kola ima tri boda te drži tek 14. mjesto.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Cvetko_1 13.08.2011.

    pokazao nam je Pedro koliko je jadan i bezobrazan svojim povratkom u klub sada kad je Dinamo blizu LP.Vrati se u rupu iz koje si ispuzao!!!

  • Hercegovac-Bane 12.08.2011.

    - Pratio sam preko interneta sve vijesti i utakmice, ali uglavnom ih nisam gledao zbog vremenske razlike. vidi se velika ljubav prema poslodavcu..

  • Ajmoooooo 12.08.2011.

    Baš me zanima dali bi se vratio da Dinamo nema takve izgleda da uđe u LP....

Komentiraj...
Vidi sve komentare