Obavijesti

Sport

Komentari 32

Morales se vratio iz Čilea: Opet ću zaigrati kad uđemo u LP...

Morales se vratio iz Čilea: Opet ću zaigrati kad uđemo u LP...
1

Čileanski veznjak Dinama vratio se u Zagreb nakon jednomjesečne rehabilitacije leđa. Preko interneta je pratio uspjehe kluba te vjeruje u prolazak u Ligu prvaka

VIDEO

'Odbjegli' Dinamov 'sin' Pedro Morales vratio se iz Čilea u Zagreb nakon jednomjesečnog izbivanja. Čileanski veznjak vratio se pun motiva nakon što se rehabilitirao zbog ozljede leđa.

- Puno sam bolje nego prije i jako sam sretan zbog toga. Radio sam puno s doktorom koji je svjetski stručnjak i sada mi slijedi još otprilike mjesec dana oporavka prije nego se mogu priključiti treninzima - rekao je veznjak Dinama za službenu stranicu kluba.

Trener Jurčić neće ga odmah bacati u 'vatru'. Trenirat će laganim tempom.

- Tada mogu početi trčati i vraćati se u formu jer radi se o vrlo delikatnoj ozljedi pa treba biti oprezan. Na teren se vraćam za jedno mjesec i pol do dva. Kažem, dugo sam bio u ležećem položaju i trebat će mi neko vrijeme da se ponovno tijelo navikne na druge vrste napora.

Morales u Čileu nije odmarao već je punom snagom radio na oporavku.

- Po cijele dane sam bio na terapijama i radio vježbe za leđa odnosno jačanje tih mišića, no nisam trčao ili nešto takvo.

Bez Dinama nije mogao u domovini. Veliki uspjeh plasmanom u 'play-off' nije propustio.

- Pratio sam preko interneta sve vijesti i utakmice, ali uglavnom ih nisam gledao zbog vremenske razlike. Naravno da sam sretan što su dečki odlično krenuli u prvenstvu i prošli dva pretkola u Ligi prvaka te došli na prag skupina - rekao je Morales koji je uvjeren u pobjedu protiv Malmöa na posljednjoj stepenici prema Ligi prvaka.

- Šveđani su sigurno odlična momčad kada su došli ovako daleko i pritom izbacili Rangerse, no vjerujem u Dinamo.

Čileanac najavljuje svoj povratak u Ligi prvaka.

 Imamo stvarno sjajnu priliku i cijela ekipa to jako želi. A stadion je stvarno prekrasan. Vidio sam ga samo na slikama i izgledao je krasno, no uživo je još puno ljepši i stvarno jedva čekam istrčati na teren - zaključio je povratnik u momčad.

Prodaja za Malmö  u utorak, mogu se kupiti maksimalno dvije ulaznice

Ulaznice za prvu utakmicu 'play-offa' Lige prvaka između Dinama i Malmöa u prodaju idu u utorak 16.8. od 14 sati, obznanio je glavni direktor kluba Damir Vrbanović. Svaku kupac će moći uzeti maksimalno dvije karte.

Na Karlovac bez Badelja

Dinamo večeras u Maksimiru igra utakmicu 4. kola HNL-a protiv Karlovca. Trener Kruno Jurčić neće moći računati na kapetana Milana Badelja zbog ozlijeđene tetive zbog koje je upitan za prvi susret sa Šveđanina. Pauzirat će i Ivan Tomečak te Andrej Kramarić.

Velimir Zajec se kao sportski direktor Karlovca vraća na Maksimir godinu dana nakon što je dobio otkaz u Dinamu - upravo prije utakmice s Karlovcem. Koliko će njegovo znanje o Dinamu pomoći Karlovcu koji nakon tri kola ima tri boda te drži tek 14. mjesto.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao